iileana Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Unde gasesc sa cumpar asa ceva? Nici nu stiu cum se numesc. Sint niste "abtibilduri" care se aplica direct pe pielea copilului, rezista la apa si se indeparteaza cu lapte de corp sau ulei ptr. BB. M-ar interesa forme vesele si colorate, inimioare, buline, asa ceva. Aveti vreo idee?
RELY27 Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 daca te intereseaza pt bebe pot sa iti spun ca se gasesc in gumele cu tatuaj.Se gasesc in comert si sunt f frumoase.Copilul meu cere guma doar pt ele si iti poti da seama cum arata pe manute de la ele.Asa ca du-te la magazin si cauta gumite. Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
mmi Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Sint si surprize la snacks-uri. Noi de cele mai multe ori cumparam doar pentru surpriza, Mihaita le zice tatuaje. Se inmoaie in apa, se lipesc pe mina si dupa 30 de secunde sunt gata. Chiar si eu am avut de citeva ori "tatuaje". Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
iileana Postat Octombrie 28, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 28, 2004 Da, asta vreau!!! Multumesc muuuult! De cumparat ca atare nu gasesc? Care e marca gumelor si snaks-uri care au surprizele astea? P.S. Rely, cred ca sint un pic [mariaj] in cap...Este vorba de guma de mestecat?
RELY27 Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Da este guma de mestecat.Te duci la magazin si ceri guma cu tatuaj, nu stiu exact cum se numeste pt ca sunt mai multe feluri.Pa.Las ca daca merg acasa ma uit pe guma si iti spun maine. Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
mmi Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Mr. Snacky. Succes la surprize. Cu drag, Mihaita (4 ani) si mami Mihaela.
iileana Postat Octombrie 28, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 28, 2004 Mihaela, Rely, va multumesc! Ma duc sa caut.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.