Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cine vrea o pisicuta?

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu daca acesta este cel mai potrivit loc sa pun anuntul meu. Sper sa nu va suparati pe mine. Dar avem o pisicuta tare draguta si cuminte pe care vrem sa o dam.

A crescut-o soacra mea la ea la serviciu dupa ce a murit mama ei (pe care au prins-o niste caini). Fratiorul ei a murit acum o saptamana - l-au prins si pe el cainii si i-au rupt coloana. Asa ca am hotarat sa o luam acasa.

Din pacate ea nu se intelege cu pisicutul rezident. Asa ca suntem nevoiti sa o dam.

Despre ea va spun ca este tare cuminte - a invatat sa faca nevoile la tavita. Deocamdata este in carantina (sa nu ia ceva pisicul nostru de la ea). A fost deparazitata intern si a facut baita. Sambata o sa mearga la vaccin (am vb deja cu doctorul).

Este tare frumusica. Pe spate este tigrata, iar pe burtica si labute este alba. Este de asemenea speriata rau. Toata ziua sta ascunsa. II place sa fie tinuta in brate si sa fie mangaiata.

Astept sa imi scrieti, [tel]

Anda24

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Anda,

Din pacate, sunt destule pisicute care au nevoie de stapan, de asta probabil nu ai nici un mesaj. Si eu am vreo 5 pe la bloc, asa ca... sorry.

Oricum, daca singurul motiv pentru care vrei sa o dai este ca nu se intelege cu cealalta pisica, eu spun sa te mai gandesti si sa mai ai rabdare...

Asa sunt pisicile. Prima nu vrea sa o primeasca pe cealalta, de frica sa nu-i "ocupe" teritoriul. Cea de-a doua este fricoasa tocmai pentru ca nu e obisnuita cu noul teritoriu. Plus ca a mai fost "scarmanita" de caini, de asta e timorata.

eu spun asa: daca poti tine o pisica (prima), de ce sa nu o tii si pe a doua? (in caz ca nu gasesti pe cineva sa o ia).

Ai rabdare, iti garantez ca se va calma. mai ales, da-i atentie si mangai-o si sa vezi ca se va calma. si probabil se va imprieteni si cu cealalta pisica, insa dupa un timp.

Oricum, prima pisica va dori sa fie "shefa", asa ca poate o va mai pune la punct cateodata.

Eu zic sa te mai gandesti. Vei prinde dragoste de ea...

Postat

Ramonika,

Multumesc de sugestii. [8D] Din pacate pisicutele nu se inteleg de loc. Si amandoi au gherute tare ascutite [duel]. In plus de cand a venit cea mica, pisicul nostru este tare suparat pe noi. Este gelos, nu manaca, a slabit. Cred ca se simte amenintat.

Inclin totusi sa o dam pe cea mica.

Asa ca daca este cineva acolo care ar vrea un sufletel mic sa-l iubeasca va rog scrieti-mi.

Multumesc,

Anda24

Postat

Anda,

Unde e un pisic mai incape unul. Asa am facut si noi, am pescuit unul de pe strada, dar pentru ca al doilea era intr-o stare jalnica mi-am spus ca nu mi-as putea ierta-o vreodata sa-l las sa moara in strada calcat de vreo masina. Si asa ne-am pomenit cu 2 pisici. Cea dintai l-a scuipat mult si bine pe noul venit, insa i-a trecut, totul e o chestiune de miros strain in casa si deci de apararea unui teritoriu deja cucerit (ma refer la pisica ta). Mai da-le putin ragaz sa se obisnuiasca unul cu morosurile celuilalt. Mai cauta in paralel un nou stapan, insa nu-l arunca in strada, nu intamplator micutul a nimerit la tine in casa...

Nu-ti mai spun ca era cat pe ce sa ne pomenim cu al treilea, insa cum sotului meu i s-a declansat o alergie groaznica, am avut norocul sa-l putem reloca. L-am pastrat cateva zile, l-am imbaiat, era frumusel foc, cuminte asisderea, insa era mascul si fetele noastre l-au luat in raspar. Cred insa ca pana la urma s-ar fi obisnuit cu el, dar asa sunt inceputurile, grele, iar matele mele peste poate de rasfatate.

Mai gandeste-te la micut...

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Postat

PS. Sa stii ca gherutelor ambilor belicosi se taie foarte usor. Asta ii scuteste pe ei in primul rand de zgarieturi reciproce si pe mobila ta in al doilea rand de incrustatii artistice.[:D]

[flo]

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Postat

Dragelor,

Stati linistite, nu o sa arunc pisicuta in strada. Dar nici sa o pastrez nu pot. Noi (sotul meu si cu mine) locuim cu parintii lui. Ne intelegem bine cu ei, mai putin in ceea ce priveste animalele. Socrului meu nu ii plac animalele. Pe prima pisicuta a acceptat-o foarte greu, dupa multe certuri si scandaluri. Pe a doua nu o va accepta. Sunt sigura de asta. Pentru binele ei este mai bine sa o dau. Va rog sa ma ajutati sa-i gasm un stapan iubitor.

Multumesc,[pup]

Anda24

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...