Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ingrijirea copilului dupa fractura

Postări Recomandate

Postat

Monica si-a rupt clavicula si trebuie sa stea 3 saptamani cu fasa. Cele 3 saptamani se termina saptamana viitoare.

Vreau si eu sfaturi practice de la mamici care au avut copilasi cu fracturi:

1. Cum spal pielea care a fost sub fasa? Am desfacut fasa o data (la spital) am spalat-o cu vata si am dat-o cu Bepanten (sau cum s-o scrie) si apoi i-au facut fasa la loc. Avea locuri cu bubite mici si albe si locuri cu ceva ce parea murdarie, adica se lua destul de usor. Pot sa-i fac baie imediat sau mai stam 1-2 zile?

2. Poate/trebuie sa miste manuta? Asta oricum o sa-l intreb pe dr.

Poate exista si chestii la care nu ma duce mintea acum asa ca va rog daca ati trecut prin asta spuneti-mi voi.

Multumesc

Monica si Sorana

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sorana, nu esti singura. Si nepotelul meu a vut clavicula fracturata, dar nu a avut nevoie decat de apa, sapun si o crema de corp pentru copii. Dar la el nu au fost bubite pe piele, in cazul asta cred ca tot medicul sau asistenta te-ar sfatui mai bine in privinta ungunetului.

Oricum, baie poti sa-i faci linistita, dupa care sa aplici unguentul recomandat. Iar gimnastica de recuperare ar trebui sa o inceapa imediat, cu miscari usoare la inceput, sa-si recapete mobilitatea.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...