ver@ Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Am fost la doctor si ia luat proba din "scaun" pt. coprocultura,dar abea peste 1 sapt, imi da rezultatul.De 10 zile are "scaunele" moi,2 pe zi.Daca inainte erau "legate",consistente,acum sunt numai moi. De ce oare?I-am schimbat fara sa realizez apa plata.Sa fie de la ea,dar sa nu se regleze pana acum?Daca a-ti patit la fel lamuriti-ma si pe mine.Multumesc. VERA
ver@ Postat Octombrie 29, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2004 Am uitat sa mentionez ca e vorba de baietelul meu de 11 luni. Chiar nu a patit nimeni ceva de genul acesta?Atunci voi astepta rezultatul la coprocultura. VERA
gio Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Buna, Nu cred ca diareea sa para de la apa plata. Uita-te pe ea, si daca scrie microbiologic pura, sigur nu e cazul. Ai introdus ceva nou in alimentatie? Ai schimbat laptele? Pe langa scaune proaste are si crampe, il doare burtica, varsa? Face cu mucus, puroi, verde, cu miros urat? Ca astea ar fi semnele unei infectii. Daca nu iese la copro nimic, poate sa fie din alimentatie. Eu te sfatuiesc sa-i scoti alimentele laxative +laptele pana la rezultat si sa-l tii un picut pe regim. puteti incerca un lapte HN. Sanatate multa, Gio si Taisia
ad_risnov Postat Octombrie 30, 2004 Raport Postat Octombrie 30, 2004 Rares a patit acelasi lucru din cauza dintisorilor: deodata a inceput sa aiba scaunul f. moale, ii curgea pe picioruse din pampers. Eu i-am dat smecta dizolvata in ceai de menta si Debridat. La mancarica am folosit morcovi si orez la greu. A dat rezultate. Multa santate. Adrianaid="red"> - mamica lui [copil]Raresid="green"> (13.02.2004) [foto] Album Rares 1 [foto] Album Rares 2 [colegi] Bebelusi ian.-febr. 2004id="size2">
mamicaluitheo Postat Octombrie 30, 2004 Raport Postat Octombrie 30, 2004 Draga mea, ce inseamna scaune moi? ca apa? sau de consistenta cremoasa? iar 2 scaune nu inseamna mult pe zi la varsta de 11 luni. poate i-ai introdus ceva nou in alimentatia lui , cine stie. parerea mea este ca nu trebe sa te alarmezi asa repede. daca nr. scaunelor va creste, va fi cu mucozitati si urat mirositoare atunci este cazul de coproculturi, coproparazitologice.......... sunt curioasa ce va spune coprocultura. sanatate de la andreea mami lui theo si florin http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
ver@ Postat Octombrie 30, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 30, 2004 Deci:scaunele sunt doar moi si atat.Nu au mucozitati,de 2 ori au avut culoare verde,miros a acru si cum am spus,inainte facea "carnaciori",iar acum numai moale.De dat,nu i-am dat nimic nou,ca el daca papa tzitzi nu e prea mancacios.Eu mananc ceea ce mancam si cand era o.k cu scaunul(asta daca va ganditi sa nu fie de la lapte).Alte simptome nu are.Lapte nu pot sa nu ii dau ca face urat.O sa il tin pe morcovi si orez. Va multumesc pt. rasp.Mi s-a m-ai spus sa fie de la dinti.Acum ramane de vazut rez. coproculturii.Va pup. VERA
mamicaluitheo Postat Octombrie 30, 2004 Raport Postat Octombrie 30, 2004 Deci draga mea nu-ti face probleme . mirosul acru nu este un semn rau, so........ sanatate si nu te panika, ok? pupiloi de la noi http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.