Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vaccin influenza

Postări Recomandate

Postat

Ce sa fac?

E bine sau nu sa-i fac?

Eu i l-as face ca aici am facut si eu o gripa,

am zacut cu febra mare,

credeam ca nu ma mai ridic.

In Ro se face?

C&mi

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Midoriid="red">, acum vad subiectul tau (tocmai cand am deschis si eu unul cu aceeasi tema[:D])!

Si eu am acealeas intrebari! Sa vedem ce zic fetele ca acu..la doua subiecte, trebuie sa raspunda cineva[:D]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana si [copil] Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">id="teal">

Postat

Midori, eu i-am facut lui DAvid anul trecut .In decembrie i-am facut vaccinul si in ianuarie s-a imbolnavit .A avut temperatura 40 citeva zile la rind.mi-a fost o frica sa nu dea in spasme.I-am facut frectii cu otet ,"perna de gel" a fost cea mai buna pina la urma.Tiara s-a imbolnavit si ea .NOi astia marii ,nu.

Cica daca faci vaccinul te vindeci mai usor . sau mai repede.OAre?LA DAVid nu a fost asa.Oricum nu la toata lumea se intimpla la fel.Asa ca iti sugerez sa-l faci.

Lidia ,Tiara si David D.

Postat

la asta ma gandesc de doo zile.am citit o gramada asta-noapte pe net si-s la fel de nehotarata ca inainte de a citi:P

Noi plecam in tara in decembrie-avion,aeroporturi,inghesuiala,Iepu' vrea si la gradinita la copii,deci va merge si la gradinita...

In emisfera nordica misuna aceleasi virusuri,deci vaccinul din Japonia e eficient si-n Ro.

dar cica doar 12-15% dintre "gripe" sunt datorate virusurilor influenza,restul au ca agent etiologic alte virusuri.

nici daca ne vaccinam nu-i sigur ca ne-am si imunizat

vaccinul trebuie facut profund IM(in fundulet),nu in brat,ca sa fie eficient-scria pe site-ul unui producator de vaccinuri antigripale

poate produce o gramada de efecte adverse nasoale(printre ele sunt si neurologice).adevarat si faptul ca daca citim gospodareste eventualele efecte adverse ale tuturor vaccinurilor, nu-i mai vaccinam in veci...

Liaid="red">&Aid="red">nid="orange">did="green">rid="blue">eid="purple">wid="navy">id="Comic Sans MS">[foto]

Postat

Mie asistenta mea de la ORL mi-a zis ca a afcut intr-un an vaccinul si a facut o raceala asa nashpa cu febra mare..

si a hotarat sa nu-l mai faca.

Culmea e ca nu e singura persoana care-mi povesteste asemenea ciudatenii.

LIa,

Sa inteleg ca e eficient daca-l fac in J si pt RO?

Cand capata imunitate?

C&mi

Postat
quote:Originally posted by Midori

Tiara,Ce-i perna cu gel?

id="quote">id="quote">Perna de gel(tsumetai makura-perna rece),este cea care se tine la congelator pina se intareste si devine rece.Se pune sub cap invelita untr-un prosopel pentru scaderea temperaturii.Lidia ,Tiara si David D.
Postat
quote:Originally posted by Tiara
quote:Originally posted by Midori

Tiara,Ce-i perna cu gel?

id="quote">id="quote">Perna de gel(tsumetai makura-perna rece),este cea care se tine la congelator pina se intareste si devine rece.Se pune sub cap invelita untr-un prosopel pentru scaderea temperaturii.Lidia ,Tiara si David D.
id="quote">id="quote">Merci, stiu acum la ce te referi. N-am stiut de metoda asta.Am vazut si niste chestii ca niste "pansamente" care se lipesc pe frunte"Ai idee alea la ce folosesc?Intre timp am aflat ca se fac 2 vaccinuri antigripaledaca se face vaccinul pt prima data.(1 saptamana-1 luna distanta intre ele)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...