Midori Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Voi cum ii imbracati? Mai bine decat pe voi insiva sau cu mai putine? Aici cred ca e o chestie care tine de traditie, (n-am descoperit inca o explicatie mai adainca) sa lasi copilul cu picioarele goale, in pantaloni scurti iarna (vorbesc depre copii de gradinitza). Nu spun ca am intrebat"De ce?" pe una pe alta si am primit urmatoarele raspunsuri" -sa arate frumos -sa nu transpire! (iarna cand educatoarele sunt in palton) - sa se caleasca.(raspuns dat de prietena apropiata, cel mai sincer) Eu ma imbrac cu dres si pantaloni, gasesc normal s-o imbrac si pe ea la fel. Azi am vazut mai multi copilasi, fara sosete si in bermude. C&mi
gio Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 O imbrac pe fi-mea cum ma imbrac eu, nici mai gros, nici mai subtire. Fara caciula in cap cand eu nu-mi pun, dar fara sosete cand eu insami port...nu!!Categoric. Poate e o chestie de traditie la japonezi si..la eschimosi[:D]. Pupici++
Nora Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Si noi ne imbracam copiii la fel de gros/subtire ca si noi! Dar belgienii astia nu contenesc sa ma uimeasca: copilul cu mucii la nas si cu capul gol in ploaie!!! Dom'ne, eu nu inteleg[alcool]! Or deveni unii dintre ei mai rezistenti si caliti, dar ce te faci cu cei care fac bronsita cronica la 2 ani??? Fetita educatorului lui Andrei a fost acest caz de bronsita si tratamentul a fost greu si de durata! Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001) poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
cristina73 Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Fetita mea e cel mai infofolit copil din Irlanda desi nu exagerez deloc.O imbrac dupa cum ma imbrac si eu,nici mai gros nici mai subtire. Oricum vad mereu pe strada mamici cu blanuri pe ele si copiii cu sosete
Gabbriela Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Pe Julian l-am imbracat tot timpu exact cum sunt si eu, daca port pantaloni lungi si bluza si el la fel .. sau vara eu tricou si el tricou. am vauzt insa aici copii in pantaloni scurtzi si fara ciorapi in park la joaca .. si era rece, cel putzin mie imi erau slaitepicioarele si la bebelic nasul rece ... dar ne americani zic "Lasa mai dezbracat sa se caleasca"id="purple"> Gabbriela [flo] & Julianid="blue"> [bibe]id="purple"> Poze
oake Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Eu il imbrac ca pe sot, ca eu sunt mai friguroasa. In general temperatura in camera e de 19-20 grade si il tin in bluzita cu o salopetica subtire (ca sa nu aiba spatele gol) sau in body cu pantalonasi. De obicei am grija sa nu aiba piciorusele sau manutele reci, in rest cat mai subtire pt. ca oricum se agita f. tare. La plimbare nu-l infofolesc deloc, dar nici dezbracat chiar nu il scot. Nu-i pun caciula decat daca e f. frig si bate vantul. Multa lume imi spunea "vai, de ce l-ai scos asa dezbracat", dar si mie imi venea sa spun la alte mamici "vai ce l-ai infofolit asa de tare", dar ma abtineam si ma intrebam la iarna ce haina o sa mai puna pe saracii copilasi, ca deja aveau de toate pe ei . Raspunsul meu: imbracati pt. a fi caliti. Multi pupici pt. mamici si pt. pitici Oake si Bebitza http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Catan Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Eu ii imbrac pe aia mici in functie de vreme.Aici e mai rece iarna si in consecinta ii imbrac gros ,ne infofolim bine si iesim .dar pina ajungem afara murim de cald[bang]ca aici astia dau o caldura de nu poti sa stai. Vara ii imbrac lejer cu tricou pe baietel si pantalonas (short)si pe fetita cu rochita si fundite[:D] In casa ii imbrac f lejer fiind f cald.Pupa Catan si trupa de pitici cumintei foc[;)] http://community.webshots.com/user/catya106
szivarvany Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Eu am tendinta de "infofolit", dar cum ajung afara si simt pe propria piele cum e, arunc paturica . Intotdeauna am in carucior si o geaca de rezerva, + o caciulita mai groasa ! Nu renunt la sosete pentru nimic in lume, sunt atenta ca spatele sa fie ok, iar daca e vant, urechile si fruntea sa fie protejate. Am eu o idee fixa ca pana la 3 luni e mai sensibila [^]. Acasa sunt 20 de grade, sta fara caciulita, iar la baita facem 22 de grade. Intr-adevar vad copii imbracati ca de iarna, eu ma gandesc cum ii vor imbraca daca vor fi -20 de grade ... Daca nu ploua, nu ratam plimbarica cu caruciorul, daca ploua, dam o tura cu masina ! la voi ! Leoaicele Dariaid="Comic Sans MS">id="red"> & id="red">[bibe] Giuliaid="Comic Sans MS">id="red"> (16.08.2004.)id="red"> "La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy"> http://community.webshots.com/user/giulia16
energy Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 singurele diferentze intre noi sunt dresul (fie cat de frig iarna, eu port pantalonii pe piele, lui ii pun dres de bumbac) si caciula (imi vine sa ma scarpin de la caciula si prefer gluga sau deloc). In rest, exact la fel "Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici" poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
Mary-Jane Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Al meu are acum 5 ani si-si alege singur hainele. De obicei - cam sumar. Car mereu altele cu mine, "in caz de", dar de obicei ne intoarcem acasa cu ele neatinse pt ca nu-i e frig. Cristina
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.