Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Activitate cardiaca fat

Postări Recomandate

Postat

Ce inseamna faptul ca in ziua 50 a sarcinii, calculata de la conceptie, fatul nu are activitate cardiaca (fapt observat la ecografie)?

Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me.

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Arcadia, dar cine ti-a facut ecografia nu ti-a dat si o explicatie - de ce nu se vede inimioara batand. Daca ecograful e ok si persoana care te-a monitorizat destul de competenta, atunci ma tem ca raspunsul este cel care ti l-a dat Bits. Nu stiu daca te incurajeaza, dar o colega de servici a fost la o monitorizare eco la sapte saptamani de la conceptie ( cam cat ai si tu) si, tot asa ca in cazul tau, i-a spus ca nu-i vede inca inimioara, dar vede embrionul si acesta are dimensiuni normale pentru varsta lui.

Dar tu, mai ai greturi, ce dimensiuni avea BB, exista alte semne ca sarcina s-ar fi oprit in evolutie?...

Sa-ti ajute Domnul ca totul sa fie bine!!!

Hena.

Postat

Multumesc pentru urare Hena, si eu sper sa fie totul bine. Imi cer scuze, la primul post nu am fost destul de explicita, era vorba despre o sarcina de acum un an pe care am intrerupt-o la 52 de zile (deoarece atunci nu puteam pastra bebele [:(] ), iar acum s-ar putea sa fiu din nou insarcinata (o saptamana) si de data aceasta abia astept sa fiu mamica [:)] , dar mi-am adus aminte cand am fost la ecografie atunci, la 50 de zile, doamna doctor mi-a spus ca fatul nu are activitate cardiaca si nu am cerut explicatii pt ca stiam ca trebuie sa fac avort si eram si asa ravasita, insa acum am citit pe site ca inimoara incepe sa bata mult mai devreme decat am fost eu la ecografie si mi-am facut probleme pentru sarcina aceasta (eventuala) si voiam sa stiu ce inseamna si cat de rau este faptul respectiv.

Deocamdata sper doar ca sunt insarcinata, dar deja am inceput sa-mi fac griji... sper sa fie totul bine.

Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me.

Postat

Atunci la ecografie totul era normal in afara de activitatea cardiaca, dar as vrea sa stiu care sunt cauzele opririi din evolutie a unei sarcini. Multumesc si bafta tuturor mamicilor actuale si viitoare. [mamica]

Postat

arcadia - toate astea trebuie sa le spui unui doctor ...

ce pot sa-ti spun eu e ca la mine ... dupa 2 sarcini (pe care am vrut sa le pastrez) oprite in evolutie ... imediat cum testul a iesit pozitiv doctora mea mi-a dat sa fac un gravibinon ... acum in sapt 8 de la UM sunt deja la al 3-lea gravibinon ...

dar sfatul meu e sa mergi la un doctor care sa-ti spuna clar ceea ce trebuie sa faci ... daca ti-a intarziat o saptamana ar fi cazul sa faci un test de sarcina ... pe urma repejor la doctor ...

multa bafta ...

Maruta [gravi] 8 saptamani UM 12.09.04

DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

din pacate a fost o alarma falsa..

mai vedem ce se mai intampla [:)]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...