Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cetateanul turmentat!

Postări Recomandate

Postat

Salutare la toata lumea!

Acum ca a inceput o noua campanie electorala, sunt convinsa ca majoritatea dintre noi isi pune intrebarea: "si eu cu cine votez?". Cu convingerea ca votul meu este important o sa-mi fac si eu datoria si o sa particip la vot. Avand in vedere faptul ca trebuie sa aleg dintre mai multe rele, am sa incerc sa aleg cel mai mic rau. Asa ca m-am hotarat ca o sa votez cu PNTCD pt. parlament si cu Ciuhandru la presedentie. Poate o sa imi spuneti ca imi risipesc votul, dar nu ma lasa constiinta sa votez altfel. Iar in turul doi o sa mai vedem...

Asa ca as vrea sa va intreb si pe voi cu cine o sa votati. Mi-ar place sa stiu care este pulsul comunitatii in aceasta privinta si as vrea sa purtam discutii pe acesta tema.

Este interesant de vazut care ar fi parlamentul si presedintele acestei comunitati.

Va astept cu votul vostru si cu parerile voastre.

[pup][pup]la toata lumea!

mariana tache, mamica lui Stefan.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Normal votul este secret. M-am gindit mult cu cine sa votez. As vota cu Ciuhandru dar stiu ca e in zadar, iar voturile sa vor duce la ...psd [bang][bang][bang][bang]. Asa ca imi pasa, si inca foarte mult, de ce se intimpla acasa, si votez cu Basescu si Alianta D.A. Sper intr-un viitor mai bun al Romaniei. [cheers]

Madelaine si cei trei muschetari

Postat
quote:Originally posted by mariana tache

Vad ca sunteti tare secretosi! Sau sunteti apolitici? Chiar nu voteaza nimeni de pe acest forum?mariana tache, mamica lui Stefan.

id="quote">id="quote">Nu sufera nimeni de secretomanie dar subiectul este dezbatut – ma rog, abordat la sectiunea "Anchete si Evenimente- Sondaje de opinie" la subiectul Cabina de Vot id="teal">: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34409 unde oricine este interesat poate urmari si preferintele celor de pe forum.Singur, DARAELRatacitor prin Lumehttp://www.geocities.com/dara2el/“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...