Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Inseminare artificiala [IAS] 10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Fetele, asteptam vesti de la voi, cele care ati facut inseminarea sau va pregatitzi s-o faceti.

Eu martea viitoare ma duc la monitorizare si poate da Doamne-Doamne sa ovulez si sa o fac si as vrea sa si iasa (daca nu vreau prea multe).

Va urez la toate bafta si sa auzim de bine.

[pup]

Zambeste [:D]...maine poate fi mai rau!

anca...poate intr-o zi[gravi]

Postat
Ma pregatesc si eu de inseminare si as vrea sa stiu cum este? Doare? O fac pentru prima data si sper si ultima....... si mi-e FRICAAAAAA!
Postat

Indy, ti-am raspuns la "aspirante optimiste".

Te astept aici cu mai multe detalii. daca ai facut stimulare...etc.

[pup]

Postat

Indy, eu prima inseminare am facut-o cu dr. Vladareanu, un dr cu care Moisa colaboreaza. A esuat. Abia acum 2 luni Moisa mi-a descoperit niste polipi pe uter si mi-a zis ca asta putea fi o cauza.

Acum nu stiu ce sa zic. marti ma duc la control si daca e bine si am ovulatie, sper ca saptamana viitoare sa mai fac una.

Inseminarea are sanse putine sa iasa. 15% iar daca te intrebi daca exista atat precizie de ce, totusi, nu iese? Gandeste-te, atunci, la FIV care consta in punerea embrionilor acolo...si tot nu iese intotdeauna.

Ana-maria, o membra a DC-ului i-a reusit inseminarea facuta de Moisa din prima fara stimulare..doar cu Pregnyl, Musete (o alta membra) a facut trei...fara rezultat, tot la Moisa. Si exemplele continua.

Iti dai seama ca pana la urma tine de sansa si de vointa lui Dumnezeu.

Ti-a facut test postcoital? De ce ti-a recomandat inseminarea?[pup]

Postat

Anca sa iti urez multa bafta sa se prinda din prima de data asta.

Indy eu am inteles ca nu doare deloc.

Eu nu am mai facut inseminare , ca mi-a spus doctorul sa incerc natural , ca spermograma sotului a iesit mai bine.

Dana

Postat

Am vazut ca ati amintit de mine. Am intrat pe la voi sa va incurajez!!! Va tin pumnii fetelor si sper sa aveti bafta cat mai repede!!!!! Pana atunci nu uitati sa traiti!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Postat
Am facut laparoscopia saptamana trecuta si mi s-a spus ca sansele sunt mai mari daca fac inseminare imediat dupa laparoscopie. Trompele sunt bune(dreapta era infundata), ovarele la fel (erau polichistice), la un control anterior am avut si ovulatie... singura problema ar fi nivelul scazut al progesteronului. Nu mi-ai spus cu ce ai facut stimulare... Stii ceva despre efectele adverse ale Premarinului si Ova-mit-ului?
Postat

Te pup, ana-maria. [pup]

Indy, la inseminarea trecuta am facut stimulare cu Clostylbegit.

Data asta, nu am luat nimic. Defapt nici nu am mai fost la control dupa ce mi-a scos polipii.

Ti-am zis ca ma duc marti. Daca o sa am ovulatie luna asta, am sa fac inseminare fara stimulare.

Nu stiu nimic despre medicamentele astea. Nu am folosit.

Progesteronul se poate rezolva cu Utrogestan..dupa inseminare.

Cand ar trebui sa mergi?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...