kittysor Postat Octombrie 31, 2004 Raport Postat Octombrie 31, 2004 Imi este foarte greu, nu stiu cum sa incep.... Ideea este ca am un copilas superb care face un anisor pe 10 noiembrie si l-am obtinut cu inseminare dupa indelungi ani de tratamente. Acum cand a venit pe lume ingerasul, sotul se comporta foarte urat cu noi, injura , se enerveaza foarte usor si repede explodeaza, tranteste diferite obiecte, tipa tot timpul, ma considera ca un dusman, si chiar cu bebe in brate tipa si injura. Eu cred ca inca sufar de depresie post natala, caci nimeni nu a fost langa mine sa ma ajute in cresterea copilasului, (el fiind plecat 3 saptamani in fiecare luna-prin natura serviciului).De la cumparaturi, mancare, curatenie, spalat, calcat, etc toate le fac singura, in plus cand este el acasa nu ma ajuta cu nimic, imi ingreuneaza situatia cu atmosfera care este in casa. Bebe este tot mai agitat si plange tot mai tare , mai mult si mai des, de aceea vreau sa divortez, caci nu mai suport. As dori sa ma ajutati, sa ma indrumati, ce as putea face in aceasta situatie. Beneficiem de un superb apartament de 2 camere, pus la punct pana in cele mai mici detalii, zona foarte buna. (Si parintii lui/mei au fiecare apartamente 4 camere/3 camere.)In rimul rand cum trebuie sa procedez privind divortul? ce acte am nevoie? cui trebuie sa ma adresez? Cat timp poate dura divortul? Am scris despre ce situatie au parintii , caci am considerat ca ar fi bine , sa propun ca fiecare sa se duca dupa divort "la casa lui" si "apartamentul nostru" sa ramana copilasului?! Nu stiu daca legal se va putea acest lucru? Va multumim de ajutor!!! mami disperata si bebe Andrei
bebetica Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Divortul se poate termina intr-o luna, doar daca partile sunt de acord, iti spun din experienta . Acum un an cand BB-le meu Stefan nici nu implinise 1 anisor am divortat. Divortul s-a terminat intr-o luna fix. De atunci tatal? nu a fost in stare nici macar de ziua lui sa-i spuna "La multi ani !" Acum pe 26 octombrie Stefan a facut 2 ani, nici acum tatal nu s-a deranjat nici macar cu un telefon. In schimb copilul pronunta intrebator "tata?!?" . E strigaror la cer dar nu pot sa-i satisfac acesta dorinta, atat timp cat tatal lui "a uitat". Nu sunt cea mai indicata in a da sfaturi dar iti pot spune ca atat timp cat se mai poate face ceva nu pierde aceasta sansa de dragul copilului macar. Tatal este important in viata unui copil, de acest lucru sunt absolut convinsa. Nu spun sa nu intentezi divort, este posibil ca tatal sa se trezeasca la realitate. Daca este interesat de copil si de soarta acestuia atunci se va lupta pentru ai fi aproape daca nu, atunci alegerea ta este cea corecta. Incearca si testeaza acesta situatie, vei afla raspunsul cu siguranta. Unii barbati se sperie la aparitia unui copil in viata lor, dar cu timpul cand copilul creste vor aprecia din ce in ce mai mult existenta lui. Altii de ex. fostul meu sot a fost alaturi de mine de la inceput si chiar m-a ajutat foarte mult dar dintr-o data BRUSC a uitat de copil, de casa, de confort, de decenta, de responsabiliate .... de tot. Nu mi-as fi inchipuit ca se va schimba asa de radical, adica dintr-un tata model sa se transforme intr-un strain insensibil si rece. Toate cele bune ! Ioanaid="Georgia"> id="Comic Sans MS">si al ei id="pink">id="green"> STEFAN DIMITRIid="blue">id="Arial Black"> http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
vlada Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Asa stiu si eu ca pe cale amiabila,daca ambii sunt de acord, intr-o luna se termina divortul,fiind necesara doar o infatisare. Trebuie sa te adresezi judecatoriei de sector. Nu stiu insa daca este valabil si in situatia cand exista un copil... Andreea si Vlad http://community.webshots.com/user/vladstefan2
gianina-alina Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 acte necesare: -certif casatorie -certif nastere copilut -cerere de acordare a divortului(nu mai stiu exact cum ii spune dar cred ca asa ceva) -adeverinta de la locul de munca in mare astea ti le trebuie. poti sa te reprezinti singura sau sa apelezi la un avocat.eu am avut avocat pentru ca sint extrem de emotiva si aeam niste nervi de cred ca nu as fi putut sa ma stapinesc in instanta.la noi adurat cu totul( de la depunerea cererii respective pina la sentinta)2 luni. am mers pe varianta 'amiabila' pina la un punct cind el a cerut drept de a lua copilul in weekend si in concediu.de aici au intervenit autoritate tutelara si directia pentru protectia copilului...cred ca din acest motiv a durat cu 2 saptamini mai mult. despre ce sa faci....cred ca tu stii cel mai bine.la noi NU SA MAI PUTUT.DELOC,NICICUM... acum sintem ok.dar a fost si o perioada.....ca sa fiu optimista sa-i spun doar grea. fi tare tu ,incearca sa fi tu linistita si sa-i arati puiutului mic ca tu esti acolo si-l inbesti... va dorim tot binele din lume si va pupacim cu drag, Andreea si euhttp://community.webshots.com/user/gianinaalina
danacaltan Postat Noiembrie 25, 2004 Raport Postat Noiembrie 25, 2004 quote:Originally posted by gianina-alina am mers pe varianta 'amiabila' pina la un punct cind el a cerut drept de a lua copilul in weekend si in concediu. id="quote">id="quote"> Divortul meu a durat 2 luni si jumatate si am facut prostia de a-mi lua un avocat barbatid="blue">id="size2"> care atit l-a compatimit pe "bietul tata", incit el a si obtinut in instanta "legaturi personale" cu minorul in wk-enduri si o saptamina in decembrie.In general poate ar fi in regula, da' in cazul in spetza nu este.Desi am aratat in instanta ca fostul este violent si agresiv cu mine si bb, se pare ca n-a prea contat.Nu stiu ce sa fac...poate un apel dar n-am cum sa demonsterz ca bea zilnic si are un comportament dezaxat...se pare ca "Codul Civil" are prevederi clare care tin cont mult mai muult de faptul ca "ei" sunt tati bilologici decit de securitatea copilului. Kittisor, imi cer scuze ca "m-am grefat" pe subiectul tau, nu te supara pe minesunt cam ingrijorata! Fetelor, stiti vreo avocataid="blue"> rea cu adevaratid="blue">id="purple">id="size2"> care sa-mi "garanteze" ca la apel va fi altfel??????? Trebuie neaparat sa pot face ceva inainte ca al meu copil s-o pateasca...va rog din suflet sunt cam disperata!!!! Danny mama & Vladutz fiul
gianina-alina Postat Noiembrie 25, 2004 Raport Postat Noiembrie 25, 2004 dana_d 1.eu am cerut o analiza psihologica la Directia pentru Protectia Copilului de pe linga primaria Tm.am ajuns la un psiholog tare bun care a sesizat distanta creata intre puiul meu si tata-sau si a recomandat(data fiind si virsta mica a fetitei 3 ani)vizite (ale lui la domiciliul fetitei) 2.la ancheta sociala am specificat ca el nu are un domiciu unde am putea cere o ancheta sociala 4.am avut martori persoane care stiau fff mult din toata "istoria" 3.si avocatul meu a fost tot barbat dar a fost super bataios. cam asta am facut eu si am obtinut cam ce-am crezut ca-i mai bine pentru puiul mic. giani
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.