Szerelmem Postat Octombrie 31, 2004 Raport Postat Octombrie 31, 2004 Am o prietena care e insarcinata in luna 1. Cind a avut numai 2 saptamini de sarcina, a facut o radiografie la plamini. Credeti ca fatul va fi afectat? Daca da, in ce masura? Multumesc!
Marina Postat Octombrie 31, 2004 Raport Postat Octombrie 31, 2004 draga szerelmem desi nu sunt dr intrucat am fost in aceiasi situatie (de fapt 2 radiografii pulmonare si una dentara in luna 1) pot sa-ti spun ca parerile dr sunt impartite. au fost dr care mi-au spus ca nu va avea nici un efect dar am trait si experienta unor dr care mi-au spus in fatza ca sunt inconstienta. Nu am vrut sa fac avort, am facut toate testele posibile in sarcina si am nascut fara probleme un bb perfect sanatos care se dezvolta excelent (are aproape 4 luni). Marinaid="Arial">id="blue">
gio Postat Octombrie 31, 2004 Raport Postat Octombrie 31, 2004 Off-topic...imi aduc mainte de subiectul tau Marina, si tin minte ca ti-am raspuns si eu. Tare ma bucur ca bebelusul este bine! Cat despre intrebare, am raspuns aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35030
CORNELIAP33 Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Nici eu nu sunt medic, dar am trecut printr-o situatie asemanatoare Marinei. BB este sanatos si nu avem probleme. Medicul meu( prof dr. Bogdan Marinescu) mi-a spus ca radiografiile de plamani sunt slabe si nu au efect asupra unui fat asa mic. Sanatate! Cornelia si bb Rares
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.