Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cand ati tuns bb prima data?

Postări Recomandate

Postat

Dragi mamici, as vrea sa stiu cand i-ati tuns prima data pe bb vostri. Fetita mea are 5 luni jumate si are parutul f. dezordonat, din cauza ca are si fire de par mai lungute, si mai scurte(care i-au crescut de la trei luni incoace).Deci, o pot tunde, pt. a-i fi parul uniform sau credeti ca o sa ii mai cada parul pe care il avea de la nastere?

Multumesc.

Olimpia, mamica Sarei.

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

eu am tunso pe Andreea prima oara la 1 ann!stii ca este si obiceiul acela cu taiatul motului....si ea avea o claie de par ...da'i faceam codite si'i puneam agrafe...

pe de alta parte ,nu stiu daca'i adevarat dar se spune ca nu-i prea ok sa-l tunzi dit e mic pt.ca nu sta cuminte si mai are si fontanela moale...

te papacim cu drag,

Andreea si eu

http://community.webshots.com/user/gianinaalina
Postat

Olimpia, cu tunsul treaba e foarte variabila si depinde de bebe.

Sa-ti scriu de ai mei :

- cel mare la 7 luni, era imperativ, avea niste plete lungi care ii ajungeau pe nas

- cel mijlociu, la 2 ani, caci nu-i creste lung parul

- cea mica la 18 luni, dar numai ca sa egalizam si sa o facem frumoasa.

Eu cred ca potzi sa-l tunzi fara probleme din momentul in care sta singura in fund fara sa cada sau sa oboseasca.

Mik.

Postat
Olimpia,a mea are 17 luni si n-am tuns-o pt. ca are putin par.Cred ca o tund la 2 ani pt. a-i da o forma.Dar stiu bebei care, in primul an de viata, au fost tunsi chiar si de 2 ori.Eu ma intreb cum i-or fi pacalit sa stea cuminti la tuns,ca a mea doar sedata ar sta!
Postat

Poti sa tunzi bebele si acum, daca sta cuminte...in privinta motului nu cred ca tb sa-ti faci probleme, probabil ii va creste, si oricum primul par i se taie bebelui la botez, de catre preot...luarea motului nu este un act religios.

Mada si bebe Sofia Maria, 12.08.2004

Postat

Eu am tuns-o pe cea mare la 2 LUNI, pentru ca avea o mare claie, era cald afara si tot timpul era transpirata.

Iar pe cea mica la 4 luni.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...