oimpia_76 Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Dragi mamici, as vrea sa stiu cand i-ati tuns prima data pe bb vostri. Fetita mea are 5 luni jumate si are parutul f. dezordonat, din cauza ca are si fire de par mai lungute, si mai scurte(care i-au crescut de la trei luni incoace).Deci, o pot tunde, pt. a-i fi parul uniform sau credeti ca o sa ii mai cada parul pe care il avea de la nastere? Multumesc. Olimpia, mamica Sarei.
gianina-alina Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 eu am tunso pe Andreea prima oara la 1 ann!stii ca este si obiceiul acela cu taiatul motului....si ea avea o claie de par ...da'i faceam codite si'i puneam agrafe... pe de alta parte ,nu stiu daca'i adevarat dar se spune ca nu-i prea ok sa-l tunzi dit e mic pt.ca nu sta cuminte si mai are si fontanela moale... te papacim cu drag, Andreea si euhttp://community.webshots.com/user/gianinaalina
Mik Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Olimpia, cu tunsul treaba e foarte variabila si depinde de bebe. Sa-ti scriu de ai mei : - cel mare la 7 luni, era imperativ, avea niste plete lungi care ii ajungeau pe nas - cel mijlociu, la 2 ani, caci nu-i creste lung parul - cea mica la 18 luni, dar numai ca sa egalizam si sa o facem frumoasa. Eu cred ca potzi sa-l tunzi fara probleme din momentul in care sta singura in fund fara sa cada sau sa oboseasca. Mik.
Galinia Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Olimpia,a mea are 17 luni si n-am tuns-o pt. ca are putin par.Cred ca o tund la 2 ani pt. a-i da o forma.Dar stiu bebei care, in primul an de viata, au fost tunsi chiar si de 2 ori.Eu ma intreb cum i-or fi pacalit sa stea cuminti la tuns,ca a mea doar sedata ar sta!
Fiquelle Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Poti sa tunzi bebele si acum, daca sta cuminte...in privinta motului nu cred ca tb sa-ti faci probleme, probabil ii va creste, si oricum primul par i se taie bebelui la botez, de catre preot...luarea motului nu este un act religios. Mada si bebe Sofia Maria, 12.08.2004
geut Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Eu am tuns-o pe cea mare la 2 LUNI, pentru ca avea o mare claie, era cald afara si tot timpul era transpirata. Iar pe cea mica la 4 luni.
gabrielat Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Eu l-am tuns pe Adi la un an, la taierea motului. gabi
RELY27 Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Eu l-am tuns pe la 5 luni cu aparatul si de atunci il tund tot la 2 3 luni.Mama imi zicea ca nu trebuie tuns inainte de 1 an, e o superstitie.Eu l-am tuns si asa frumos i s-a aranjat parul si nu i s-a intamplat nimic. Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/my_photos
cristina73 Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Eu am tuns-o pe Alexandra in jurul virstei de 1 an ,nu atit ca sa pastrez obiceil cu motul ci fiindca pina atunci nu a fost cazul,ea fiind cam chelutza...
sinzi_ana Postat Noiembrie 1, 2004 Raport Postat Noiembrie 1, 2004 Eu l-am tuns pe la 11 luni putin, apoi dupa un an zdravan, cu masina de tuns, si toata vara l-am tot tuns 1!!! Sinzi [avion]si David[marinar] Poze cu David si Cora nebunatica
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.