Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

emetiralul e nociv?

Postări Recomandate

Postat

Buna,fetelor!

Acum sunt in 12 saptamani de la UM, si prin saptamana 8-9, intr-o culme de rau si greata, am vorbit cu o cunostinta medic ginecolog care mi-a recomandat emetiralul sau metoclopramidul.

Am facut o injectie de metoclopramid si cateva zile am luat emetiral, 1 pe zi, e adevarat cred ca jumatate le-am varsat.

Ulterior am vorbit cu ginecologul meu care m-a certat zicand ca amandoua sunt toxice si ca am riscat destul de mult luandu-le. Voi ce stiti, sunt chiar asa nocive?

Si pana la ce varsta de sarcina z-a tinut raul si varsaturile? eu inca ma chinui si am inteles din batrani ca asa va fi pana va misca, adica inca vreo luna de acum incolo.

Ma ia cu ameteala numai cand ma gandesc

Va multumesc!

andutzy

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

andutzyid="red">, cand am ramas gravida anul trecut nu stiam daca voi pastra sau nu bebelusul, si mi-era atat de rau in primele saptamani ca am luat vreo 2 flacoane de emetiral. Si n-au avut nici un efect secundar, am un bebe cat se poate de sanatos.

Nu stiu daca e regula generala, dar in cazul meu n-au fost nocive.

Si in general varsaturile tin cam pana incepe bebe sa miste, 18-20 de saptamani la prima sarcina. Dar nu-i regula, pot dura si pana in ultima luna.id="Comic Sans MS">id="purple">

Mickyyyid="red">[mamica] si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004)

id="left">

Postat

Andutzy, si mie mi-a zis dr. gine a mea sa iau emetiral sau metoclopramid. eu nu am luat pana vinerea trecuta, cand nu am mai putut si ma pastea si internarea. nu stiu daca e toxic sau nu. de metoclopramid am intrebat si eu la mamici de mai-iunie.

cat priveste greturile pana misca, eu nu as da ascultare babelor, ca bebe deja misca (nu-l simtim noi), dar greturile persista. in principiu dupa 12 saptamani ar trebui sa devina rare/usoare pana la disparitie. si eu am 12 saptamani si inca astept, dar mai usoare parca au devenit.

Carolina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Postat

mie un ginecolog mi-a recomandat metoclopramid, dar am citit prospectul si am vazuty ca nu e indicat. Greata mea a scazut dupa 13-14 saptamani dar nu a trecut de tot pana la 19-20 saptamani. Dar dupa 3 luni am reusit sa mai mananc cate ceva.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...