Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Renovare in maternitati!

Postări Recomandate

Postat

Va vine sa credeti asa ceva? Renoveaza maternitatile dar nu oricum ci toate odata! Filantropia, Giulestiul, Cantacuzino si o parte din Municipal sunt inchise iar toate mamicile care au nascut zilele astea (azi cel putin sigur) sunt directionate la Polizu unde e o bulibaseala de nedescris!

Prietena mea a nascut azi dimineata la 5. Normal trebuia sa nasca la Cantacuzino pe data de 5 dar i s-a pus in vederea ca daca o apuca mai devreme sa-si gaseasca in alta parte! Buuuuun! I-a venit sorocul mai devreme si s-a dus la Polizu, numai ca, dupa ce a nascut cu dr de garda (careia i-a "impins" 3 mil, fara prea multe comentarii) a ramas sa astepte pana la ora asta (e 4 ceasul) sa fie mutata la salon si sa i se aduca fetita la alaptat!

Acum 5 minute m-a anuntat ca a fost mutata in salon dar copilul tot nu l-a vazut inca!!!

Este pur si simplu incredibil! Te pregatesti 9 luni sa nasti intr-un loc, iti faci planuri si "pile" si iti creezi in cap un scenariu despre cum o sa fie si ce o sa se intample si te trezesti ca ajungi unde s-o nimeri si nasti cu un dr care te trateaza ca pe un animal desi si-a luat banii, lasandu-te "cu ochii in soare" la sala de nasteri mai bine de 10 ore fara sa-ti vezi copilul!!!!

Dana si bb Matei

http://www.geocities.com/bebe_matei

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Draga mea, Municipalul e in renovare inca de anul trecut cand eu nasteam ... si era asa de mult timp. Nu l-au terminat din lipsa de fonduri.

Nu am mai auzit pana acum sa redirectioneze catre alte maternitati pacientii medicilor din acel spital... Dar nu contest ce spui, poate e adevarat.[flo]

Freia si [copil] Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Postat
quote:Initial creeata de danateo

Va vine sa credeti asa ceva? Renoveaza maternitatile dar nu oricum ci toate odata! Filantropia, Giulestiul, Cantacuzino si o parte din Municipal sunt inchise iar toate mamicile care au nascut zilele astea (azi cel putin sigur) sunt directionate la Polizu unde e o bulibaseala de nedescris!

id="quote">id="quote">E "normal", draga mea, suntem in campanie electorala, ai uitat? Trebuie sa se termine totul pana la alegeri, ca sa vaza boboru' cat de bine ii merge sub actuala conducere!!![bang]
quote:te trezesti ca ajungi unde s-o nimeri si nasti cu un dr care te trateaza ca pe un animal desi si-a luat banii, lasandu-te "cu ochii in soare" la sala de nasteri mai bine de 10 ore fara sa-ti vezi copilul!!!!
id="quote">id="quote">Sa nu exageram... nu discut chestia cu spaga, dar daca tot tu zici ca toate gravidele din 4 spitale au fost directionate la Polizu si ca e o bulibaseala de nedescris, imi imaginez cum arata serviciul ala, asaltat de un numar de paciente de 4 ori mai mare decat cel la care poate face (in conditiile pe care le cunoastem deja in Romania!) fata... deci, ce ar fi trebuit sa faca medicul, s-o ia la el acasa cu copil cu tot? Oameni buuuuuuuuuuni, pestele de la cap se impute, nu (neaparat) de la ala care a avut ghinionul sa fie de garda azi noapte!________________________________________________To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Postat

Freia, s-ar putea sa ai dreptate in ceea ce priveste Municipalul. Nu stiu sigur ci doar ceea ce mi-a spus prietena mea de la celelalte mamici cu care este internata. A! Nu le-a redirectionat catrea lat spital! Celor care trebuia sa nasca la Cantacuzino li s-a spus, pur si simplu "sa-si gaseasca in alta parte"!

Cataghe, Da s-ar putea sa ai dreptate, sa nu fi fost doar dr de vina ci mai degraba administratia spitalului dar oricum ai da-o tot nu mi se pare normal ca dupa ce nasti sa treaca mai bine de 10 ore fara sa-ti vezi copilul, nu neaparat sa fii mutata si intr-un salon! Si mai mult de atat, tu iei apararea doctoritei (ceea ce mi se pare normal), dar scuza-ma, ca om, dupa ce ti-a trecut un pacient prin mana intr-unul din cele mai importante momente din viata lui, nu e normal sa intorci spatele fara sa mai arunci nici macar o intrebare despre situatia lui! Cu atat mai mult ca si-a luat si o spaga care nu a fost tocmai mica.

Din cate stiu tu esti si medic si mama! Pune-te in ambele situatii pe rand si ai sa vezi ca nu e tocmai placut ceea ce i s-a intamplat prietenei mele!

Va pup![flo]

Dana si bb Matei

http://www.geocities.com/bebe_matei

Postat
quote:Originally posted by danateo

Cataghe, Da s-ar putea sa ai dreptate, sa nu fi fost doar dr de vina ci mai degraba administratia spitalului dar oricum ai da-o tot nu mi se pare normal ca dupa ce nasti sa treaca mai bine de 10 ore fara sa-ti vezi copilul, nu neaparat sa fii mutata si intr-un salon! Si mai mult de atat, tu iei apararea doctoritei (ceea ce mi se pare normal), dar scuza-ma, ca om, dupa ce ti-a trecut un pacient prin mana intr-unul din cele mai importante momente din viata lui, nu e normal sa intorci spatele fara sa mai arunci nici macar o intrebare despre situatia lui! Cu atat mai mult ca si-a luat si o spaga care nu a fost tocmai mica.

Din cate stiu tu esti si medic si mama! Pune-te in ambele situatii pe rand si ai sa vezi ca nu e tocmai placut ceea ce i s-a intamplat prietenei mele!

id="quote">id="quote">

Corect, ai dreptate in aceasta privinta. Ar fi fost potrivit ca macar sa treaca sa o vada si sa ii explice care este situatia. Ceea ce am vrut sa spun este ca nu neaparat medicul de garda era vinovat pt neregulile administrative. In rest, iti dau dreptate.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...