Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Se poate scoate data de pe poze?

bibyrox

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by marius

Hmmm deci format digital. Se poate incerca dar este de munca.

id="quote">id="quote">Uffff ce veste buna mi-ai dat!!!!!! [pup] muahhhhh Marius! Nu ma dau inlaturi de la munca asa ca... te rog...[help] spune-mi ce trebuie sa fac! Multumesc mult de tot!!! [bis][bis][bis]"You only live once, but if you live right, once is enough!" [flo]Roxxy Daca vreti sa ne cunoastem :)
Postat
quote:Originally posted by marius

Unde sunt pozele acum?

id="quote">id="quote">La mine in calculator! [;)] Nu pot sa fac eu asta? Macar spune-mi in ce program.. Am incercat in Photoshop dar...no chance! Ufff...[bang]Pupici Marius [pup]"You only live once, but if you live right, once is enough!" [flo]Roxxy Daca vreti sa ne cunoastem :)
Postat

Roxxy,

Asta e treaba de Photoshop, in mod clar.

(retus foto)

Se rezolva cu clone stamp (se activeaza cu S sau click mouse)

Cu "alt"+click apasat selectezi zona de unde vrei sa copiezi si cu mouse-ul pictezi peste cifrele din data. Este relativ usor, trebuie doar sa te "prinzi" cum functioneaza kestia. Nu renunta asa usor. Experimenteaza setarile (brush size mai ales :)

Oricum, este efectiv de lucru doar citeva (2-3) minute/poza

Daca nu te descurci mai scrie-ne.

Bafta, dr.a.cula [vampir]

One Apple a day keeps Windows away!

Postat
Cu singura remarca asupra zonei din background unde fara sa se vada exista posibilitatea sa fie foaaarte diversa in nuante si greu de "gasit" in retus. In acest caz e mult de munca migaleala "munca de chinez batran".
Postat

[:-)))][:-)))] Hihihi.. inseamna ca eu sunt o ... "chinezoaica batrana"![;)] Pentru ca am reusit!!! Puteti vedea pozele la mine la semnatura (albumul anca&ovidiu).. Chiar sunt curioasa daca observati unde a fost data! In Photoshop le-am "lucrat" si.. zic eu ca le-am "lucrat" bine![:D]

Multumesc mult! [bis][bis][bis]

Pupici grasi [pup]

"You only live once, but if you live right, once is enough!" [flo]

Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Postat

sunt destul de mute programe care au aceasta facilitate...

unul, pe care il folosesc eu de ceva vreme e ACD SEE si merge brici si fara prea mari batai de cap sa fac astfel de chestii...

si inca o mie altele...

da un search pe goolge, dar vad ca deja ai rezolvat problema, asa ca e for furture notice...

bafta!

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...