Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Epilarea - o problema

Postări Recomandate

Postat

id="Arial">id="blue">

Bubbles, incearca totusi sa nu faci dus dupa ce te epilezi si sa dai cu Cutaden (asa cum am mai spus, Reviken, caci clasicul Cutaden nu se mai face) dupa epilare, eu am "furat" metoda chiar dintr-un cabinet cosmetic. M-am tot uitat dupa tipa care ma epila cu ce-mi dadea la sfarsit de nu ma iritam si dupa indelungi spionari, am reusit sa vad ca era un banal cutaden [xx(]. Despre Nivea nu stiu, al meu foloseste Biotherm ca sa nu se irite dupa ras si nu prea ma lasa inima sa-mi dau cu atatea zerouri pe picioare[:D]

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Multumiri. Voi ataca Nivea sotului [:D]

Acum e inca situatia ok, dar in week-end voi testa, sper sa mearga fain.

Nu fac dus dupa epilare, ci inainte, si tot se intampla. [mariaj]

Va multumesc, fetelor!

[dual]

Bianca

Postat

Daca luati o pastila de Nurofen sau orice calmant care il tolerati inainte de epilare cu 15-20 min. acele bubite dispar foarte repede si epilatul nu mai este dureros.Incercati!

Joanna

Postat

Eu epilez foarte mult, si vad tot felul de tipuri de piele. Daca vad ca o clienta se inroseste mai mult, ii pun Biafine, o crema frantuzeasca, nu stiu daca se gaseste in Ro, dar este foarte buna. Eu le recomand mereu, ca de fiecare data, la dus, sa se frece pe picioare cu o manusa lufa, care e mai aspra si exfoliaza celulele moarte, si evenutal, se poate face un gomaj, inainte de baie. Ajuta foarte mult. Le mai recomand clientelor mele, desi putine ma asculta, sa foloseasca putin ulei de masline, pe piele, pentru ca scoate toate firele de par de sub piele. Dar nu numai odata, trebuie dat de mai multe ori, dupa epilat, la vreo 2 sapatamini. In nici un caz nu incercati sa scoateti firele de sub piele cu acul sau penseta, se pot infecta, si pot ramine urme. Eu folosesc piatra ponce ca sa le scot fierle care ramin pe sub piele. Si nu uitati, cel mai important , ca sa nu mai creasca fire pe sub piele, in fiecare zi sau la fiecare baie, sub dus folositi ulei de corp, se poate si Jhonson Baby. Cu cit e mai hidratata pielea cu atit sint mai putine probleme. Succes.

Madelaine si cei trei muschetari

Postat
quote:Originally posted by joanna

Daca luati o pastila de Nurofen sau orice calmant care il tolerati inainte de epilare cu 15-20 min. acele bubite dispar foarte repede si epilatul nu mai este dureros.Incercati!Joanna

id="quote">id="quote">Buna idee! Eu incercam pana acum cu o punga speciala de gheata...Sinzi [avion]si David[marinar]Poze cu David in parc pe tricicleta
Postat

Am o intrebare pentru cele care au trecut deja prin asta.Este indicat epilatul in timpul sarcinii?Ca dupa ce am ramas atit de greu nu vreau sa fac vreo boroboata.

Multumesc.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Postat

La capitolul epilat sunt experta, ca sa zic asa. Asta pt. ca mama natura nu mi-a dat par in cap dar mi-a dat prin multe alte locuri [bang]

Din experienta mea cu metode de epilat am tras urmatoarele concluzii.

-inainte de epilat cu cateva zile se incepe o serioasa campanie de exfoliere (cand nu faceam asta, erau fire care cresteau de 1 cm sub piele, bubite urate si semne lasate de la zgandarit cu unghia)

-in acest scop se poate folosi orice abraziv(malai,lufa,burete, etc) dar cel mai eficient este cu piatra ponce. Atentie! nu aia de la Avon care arata ca un smilgher (habar n-am daca asta e cuvantul) ci aia care arata ca o piatra.

-dupa dus si exfoliere se aplica o crema hidratanta

-epilatul cu ceara este cel mai eficient deoarece ceara calda deschide porii, aparatul de epilat smulge firele la rece si le poate rupe (pt. mine aparatul este total inutil, am dat banii degeaba)

-dupa epilat nu se da cu spirt, desi pare ca ceva cu alcool ajuta

-cel mai potrivit este balsamul dupa ras al barbatului

-epilatul nu se face in timpul ciclului si cel mai bine seara, ca sa treaca bubitele pana dimineata

just me

Postat

Sheherezada eu m-am epilat cu ceara pana la 9 luni si pe perioada de sarcina si nu am avut probleme, doar ca ma durea f tare, adica mai tare decat de obicei.In schimb mama se cerat cu mine pt ca zicea mai fato daca apar pete pe copil de la epilatul tau, dar asta e o superstitie, stii tu cum spun batranii : nu te mira pe nu stiu ce ca apare pe copil.Deci din punct de vedere medical eu nu am avut nici o problema.

Rely si Richi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/my_photos

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...