Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bebelusi de martie-aprilie 2004 (23)

Veve

Postări Recomandate

Postat

[bis]

Primele parti:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 id="maroon">id="Comic Sans MS">,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22

[bis]

16 februarie amelieid="red">(Crina-Amelia/Bucuresti),[8**] Andreea,id="purple">

23 februarie Oani id="red">(Ioana/Brasov), [8**] fetita (2,6kg)id="purple">

2 martie crina catalinaid="red">, [copil] Codrin ( 3300 g si 51 cm)id="blue">

3 martie vasceid="red">(Canada),[copil] David Theodore (3,45kg si 51cm)id="blue">

4 martie Adina Iuliaid="red">,[8**] Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm)id="purple"> web

4 martie manditaid="red">, [8**] Adriana Claudia (1.900g)id="purple"> web

6 martie bibuga id="red">(Ildi/Mures), [copil] baietel (3.750kg ,54 cm)id="blue">

7 martie Maluba id="red">(Beatrice-27 aug 1980),[copil] Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) id="blue">web

- 02 ian 1981 - Gabrielid="blue">[berica]

7 martie asiid="red"> (Stanca/Cluj),[copil]id="blue">

9 martie codrituid="red">(Montreal/Canada),[copil] Tudor (2.6kg si 49cm)id="blue">

11 martie spic de grau id="red">(Luminita/Paris-24 iunie 1976), [copil] David (2.4kg si 47cm)id="blue"> web

-07 iunie 1976 - Cristian
[berica]

15 martie dely99id="red"> (Delia/Sibiu), [copil] (3,850 kg si 58 cm)id="blue">

15 martie LauraFloid="red"> (Laura/Galati), [8**] Dariaid="purple">

16 martie gabivalceanu id="red">(Gabi/Pitesti), [8**] Ioana(2,8 kg)id="purple">

16 martie iamonaid="red">(USA),[8**] Andrea Cristina(3,7 kg)id="purple">

16 Martie Irismetalid="red">, [copil] Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)id="blue">

17 martie KIKISOR id="red">(Anamaria/Cluj), [copil] Andrei-Alexandruid="blue">

19 martie Veveid="red">(Irina/Nh,USA- 04 sept 1975), [copil] Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)id="blue">web1,web2,web3

20 martie Soleil id="red">(Flaviana/Bucuresti), [8**] Tiana Maria (3150 g si 51 cm)id="purple"> web

20 martie Cosmy id="red">, [8**] Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9) id="purple">

20 martie tinutzaid="red"> (Bucuresti), [copil]Robertid="blue">

22 martie Dalinaid="red">(Bucuresti), [copil] Andrei (3450g 51cm scor 9)id="blue">

23 martie ematutuiid="red"> (Ema/Constanta), [copil] George Raduid="blue">

25 martie Oakeid="red">(Bucuresti), [copil]Vlad (2800g)id="blue"> web

27 martie ruprichid="red"> (Daniela/Bucuresti-2 aprilie 1969),[copil] Robert (3.100 kg-49 cm)id="blue">

29 martie alonaid="red">(Anca/Canada-13 nov. 1972),[8**] Theodoraid="purple">

- 01 nov. 1971 - Claudiuid="blue">[berica]

- 17 oct 1997 - Vladid="purple">[hagi]

30 martie inaioana id="red">(Ioana/Ploiesti), [8**] Katja (3 kg SI 48 cm)id="purple"> web

31 martie Mickyyy id="red">(Adriana/Bucuresti-28 sept ),[8**] Malina Ioana (3800g si 53cm)id="purple">web

- 28 sept - sotuid="blue">[berica]

31 martie mikaelaid="red">(Mihaela/Ploiesti), [copil] Radu Paul (3800g si 52 cm)id="blue">

id="orange">

1 aprilie Diana76 id="red">(Diana/Bucuresti),[8**] Maria Cristina (3600g)id="purple"> web

1 aprilie Claudelu id="red">(Claudia/Arad-16 iul 1979), [copil] Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) id="blue"> web1, web2

- 12 mar 1975 - Claudiuid="blue">[berica]

3 aprilie simona_minteuanid="red">(Cluj-Napoca), [copil]David Bogdan (3.800kg 57cm)id="blue">

4 aprilie cipstyleid="red">(Cristina/Germania), [8**] Anelisa Elena (3810 g si 55 cm)id="purple"> web

5 aprilie malina mircu id="red">(Malina/Pitesti), [copil] Daniel Ioan (3400 g)id="blue">web

5 aprilie mobriq id="red">(Monica/Belgia), [copil] Eduardid="blue">

7 aprilie denis id="red">(Denisa/Bucuresti), [copil] George Cosmin (3500 g)id="blue">

7 aprilie Nedda id="red">(Daniela/Boston,USA),[8**] Lara-Diane (3101g si 51cm)id="purple">web

7 aprilie bindiu id="red">(Camelia/Bucuresti), [copil] baietzelid="blue">

8 aprilie mirindaid="red">(09 febr 1972),prima sarcina, [8**] Ana (3250 g,50cm)id="purple"> web

-24 iul 1970 - Theodorid="blue">[berica]

8 aprilie blerinaid="red"> (Bucuresti/Romania), [8**] Jo-elleid="purple">

12 aprilie Rayuela id="red">(Elena/Göteborg,Sweden-08 mar 1975),[8**] Amelie(3500g)id="purple"> web

- 20.12.65 - Catalinid="blue">[berica]

13 aprilie katalinaid="red"> (Catalina-15 mai 1976), [copil] Robert Mihai(3.700g, 52 cm )id="blue">

- 24 apr 1968 - Puiuid="blue">[berica]

- 4 mar 1998 - Catalinid="purple">[hagi]

14 aprilie Nally id="red">, [copil] Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)id="blue">

15 aprilie KULTAid="red">(Finlanda), [8**]Danielaid="purple">,web

16 aprilie LaviBid="red"> (Lavinia/Germania-31.octombrie.1974),[8**]Hannaid="purple">

17 aprilie georgescu oanaid="red">(Oana),[8**] Maria Alexandra (3350g/49cm)id="purple">

18 aprilie Pucku id="red">(Corina/Canada-19 iun 1979),[8**] Stephanie (4900g/52cm/apgar 9)id="purple"> web1,

web2,web3,web4

- 28 aug 1968 - Oszkarid="blue">[berica]

19 aprilie mama_lui_andreiid="red">(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), [copil] Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10)id="blue"> web

- 18 iunie 1976 - Luigiid="blue">[berica]

20 aprilie Laura22 id="red">, [copil] Justin George (2.900 kg)id="blue">

20 aprilie mariana tacheid="red">(Cluj), [copil] Stefan Adrian (4200 g si 57 cm)id="blue">

21 aprilie ela76 id="red">(Mihaela/Bucuresti-17 apr 1976), [8**] Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9)id="purple"> web

- 23 aug 1975 - Virgilid="blue">[berica]

21 aprilie piciulica id="red">, [copil] Ericid="blue">

22 aprilie ama lucaid="red"> (Bucuresti), [copil] Luca (3.600, 49 cm)id="blue">

26 aprilie Simoneid="red">, [8**] Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm)id="purple"> web

26 aprilie irinacid="red"> (17 martie 1976), [8**] Ilinca (3.100kg si 50 cm)id="purple">

- 19 ianuarie 1977 -Nickid="blue">[berica]

26 aprilie bebe2004id="red"> (Andreea/Constanta), [copil] Alexandru (9:15am,3700g,52cm)id="blue">,webid="navy">

28 aprilie grasuta id="red">, [8**] Ana Maria (3000g si 49cm)id="purple">

29 aprilie Alina33id="red">, [copil] Dragosid="blue"> webid="navy">id="Comic Sans MS">id="navy">id="Comic Sans MS">

SCOR:id="red"> 32id="blue">[greutati] - 26id="purple">[majoreta]id="size3">id="Comic Sans MS">

Clubul IEPURASILOR[iepu]id="blue">

-Daria (LauraFlo)................[iepu] 6

-Katja (inaioana)................[iepu] 6

-Cristina (Ela 76)................[iepu] 2

-Anelisa (cipstyle)..............[iepu] 2

-Ilinca (irinac)....................[iepu] 2

-Tudor (codritu).................[iepu] 2

-Eduard (mobriq)...............[iepu] 2

-Lara (Nedda)....................[iepu] 2

-George (ematutui)............[iepu] 2

-Stephanie (Puku)..............[iepu] 2

-Amelie (Rayuela)...............[iepu] 2

-Andrei (mama_lui_andrei)...[iepu] 2

-Vlad (Oake)......................[iepu] 1

-Maria Cristina (diana76).....[iepu] 1id="navy">id="Comic Sans MS">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

pozici

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

La multi ani tuturor sarbatoritilor cu care am ramas in urma!!!

Noi reusim sa facem baie in vana mare, dar numai cu mami deocamdata. Nu mai este asa crispat, chiar rade si se joaca. Neddaid="blue">, jucarii i-am pus de la inceput, dar nu l-au interesat era prea speriat, dar vad ca incet se obisnuieste.

Cu mancarea nici noi nu ne laudam ca in afara de tzitzi si cereale nu prea ne dam in vant si altceva. Mai manaca 2-3 lingurite de mar sau legume, dar nu incat sa zic ca ii sunt introduse fara probleme.

Legat pe putzica noua ni s-a spus din prima zi sa nu facem nimic special, sa spalam cu apa si sapun si sa nu decalotam, dar se par ca parerile sunt impartite. Sper sa nu avem probleme.

Cu soacrele eu nu comentez ca am o soacra buna, plus ca suntem departe si chiar ii ducem dorul. Oare noi cum vom fi?

Aici ploua si e urat, nu stiu Pucku ce vacanta isi va face prin zona pe vremea asta.

Sanatate la bb-i!

Postat

Am ajuns si noi de ceva vreme acasa...am stat catva timp la cabinet, pentru ca pediatra n-a avut azi ajutor...asa, sunt bolnavior, avem putin gatul inflamat, nu e rosu in gat...DINTII nostri mai au MULT pana sa iasa...deci nu e din cauza dintilor...bine macar ca am avut minte si m-am dus la dispensar, ca eu dadeam vina doar pe dinti[bang][batcap][alcool]

Vad ca multe suntem bolnavioare, asa ca doresc tuturor MULTA SANATATE!!!id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="red">[mamica] si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">

Postat

Elena, id="red">sanatate lui Amelie si tie!

Clau, id="red">sanatate lui Raul!

Mai fetelor, ca tot vorbim de soacre, eu nu ma pot abtine sa nu o laud pe-a mea. Este o femeie extraordinara. Pentru mine este a doua mea mama. Cum zicea si Codritu,id="red"> pacat ca suntem prea departe si ii vedem si pe ea si pe socrul meu doar o data pe an.

Dar va inteleg si pe voi fiindca am vazut exemplul unei prietene care a avut numai neplaceri cu doi prostovani de socri.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004id="blue">id="size2">

Postat

Ah, mi-am mai amintit ceva. Nu mai stiu cine zicea ca transpira copilul la cap. Laura, id="red">tu?

Transpira si Lara si eu chiar am intrebat doctorul daca e vreo problema. Mi-a zis ca nu, n-am de ce sa-mi fac griji. Iar in casa eu n-o tin cu caciulita niciodata.

Postat

Si inca ceva si am fugit la copil!

Alona, id="red">si Lara se trezeste de 2-3-4 ori pe noapte dar numai ca sa caute tzatza, nu cumva sa fi plecat de langa ea [:D].

Lavi, id="red">lauda-te ca ai intrat in clubul femeilor fatale nu in cel al babutzelor [flo]! Sa petreci asa frumos si la cea de-a 80-a aniversare!

Kata, id="red">te-ai ratacit prin Bucuresti? Sau nu vrei sa ne spui ce ai cumparat!! Te asteptam cu vesti!

Gata! Plecam la plimbare!

Postat

Elaid="red">, multumim frumos pt. aprecieri!![pup]

Claudeluid="red">, Elenaid="red"> (si pt. cine mai e bolnavior), multa sanatate, DOAMNE-ajuta! [flo] Bietii Amelie si Raul, sufera impreuna acum [pup]!

Si papusa mea transpira f.mult la cap, se face efectiv fleasca, de regula cand suge (face efort, nu gluma[:D]). Dar am citit ca e normal, asa ca nu ma impacientez. Nici ea nu sta cu caciulita in casa, dar cand i se uda asa rau parul, ii pun un mic prosopel pe el ca sa se ususce.

Lavi id="red">, ma bucur ca ai petrecut bine, La Multi Ani inca o data [pup]!!!

Cristina si [copil] Anelisa Elena (04.04.04)

Postat

hahahahahahahaha, mai Elenaid="red">, pai eu acum imi dau seama ca piticii nostri se iau unu dupa altu'...cand e unu "rau" il urmeaza si celalalt, iar acum cand Amelie s-a racit ce si-a spus Raul sa ne luam si la bine si la rau, asa ca a bagat si el o raceala!!!Frumos din partea lor, manca-i-ar mama!!![pup] bolnavioarelor!!!

Elenaid="red">, aveti sau nu dintisor???[iepu]

Am citit ca spuneti de bb ca transpira tare rau la cap...si Raul e la fel, transpira si la cap, la maini si la picioare...capusorul e mai tot timpul ud, dar nu-i pun nimic in cap...foarte rar ii pun caciulita, doar cand ii fac baita pana se usuca si afara doar cand bate tare rau vantul sau e vreme nasoala, in rest defel...

KATAid="orange">, chiar asa te-ai ratacit prin Bucuresti??Sau nu ati reusit sa ajungeti acasa ca aveti prea multe bagaje??[:-)))][:-)))][:-)))]...Sper doar, din tot sufletul sa nu fie vreo problema cu mama ta, ca spuneai ca e bolnava!!sanatate multa!![pup]

Mickyyyid="purple">, cum esti oare??Capul sus, viata merge mai departe!!![biz][bicla]id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="red">[mamica] si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...