Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Revelion 2005 - unde, cu cine, cu cat?

Postări Recomandate

Postat

Salutare si pupici tuturor,

poate pentru unele dintre noi e cam devreme si poate pentru altele e deja tarziu sa se gandeasca la revelion, unde cum, cu cat si cu cine il petrece. Eu mi-as dori sa merg anul asta in Bucuresti, undeva la un restaurant dar sa nu fie un pretz aberant, sa mananc, sa dansez si sa ma simt bine...

Voi fetelor pe unde il faceti? V-ati hotarat? Daca stiti cumva locuri interesante in Bucuresti hai sa ni le impartasim ... sau mai stii poate organizam chiar comunitatea noastra un revelion trasnet... ce parere aveti?

Va pup si va astept,

Umflatzel

http://community.webshots.com/user/umflatzel

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Pe mine m-ar interesa preturi la munte. Nu in statiuni mari - Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, undeva la o pensiune avantoajoasa pentru un grup de 20 de oameni, singura pretentzie e sa fie curat si sa avem conditii. Oriunde, dar nu in Bucuresti.

Eu asta iarna cand am fost in tara am ramas socata cand am auzit ce preturi sant in Poiana. Pai m-ar costa mult mai ieftin daca as inchiria o vila in Aspen si am sta 2 saptamani ascolo. Noi nu skiem vrem la munte pentru ca e zapada, liniste, si aer curat.

Postat

sanca - sa nu-mi spui ca vi in tara la iarna ! vine si orero ? mai, mai ... ne vedem ????

Maruta [gravi] 8 saptamani UM 12.09.04

DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Postat

ciao fetelor,

este cineva interesat de revelion in maramures?Eventual agroturism?

Nu vreau sa sune a reclama dar daca sunteti interesate astept mesaj pe pm.

salutare!

camelia si [copil]Fineas (n.28.10.2001)

Postat

Buna intrebare! Ce facem de rev? Noi ramanem fara prieteni, ca cei mai multi merg in tzara de sarbatori, noi nu mergem ca abia fuseram...Asa ca ce ne ramane de facut? Daca aveam cu cine, vroiam sa mergem in Scotia, am inteles ca nu e mult sa inchiriezi o cabanutza si e tare frumos...Dar asa...probabil vom merge in Oxford Circus sua pe langa Tamisa ca acolo iese toata lumea si sper sa nu plang ca nu sunt acasa!!!

Andra

http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Postat

cine are oferte pentru un munte mai aproape de Bucuresti sunt si io interesata

O. [flo]

Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.

Nicolae IORGA

Postat

Fetelor,

eu am cautat pe la diverse pensiuni pe la munte...adicatelea...poiana,moeciu, sinaia ,predeal,bran

fetelor mi-a venit rau....ce preturi..deci vorbim de pensiuni...

de revelio si craciun...min 3 zile de cazare...sub astea nu-ti da nimeni...280-300euro/persoana

eu am innebunit cand am vazut ce preturi sunt...

asa ca am hotarat sa merg in a 2 a sapt din ianuarie...1 sapt la Moeciu..si asta este..

sarbatorile le fac acasa..

va pup si bafta

Maria&Vladut

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...