ariadna33 Postat Noiembrie 2, 2004 Raport Postat Noiembrie 2, 2004 M-am hotarat in cele din urma sa fac si ultimele analize nefacute dintr-o lista enorma (am ajuns la sapa de lemn), de fapt ar mai fi si cariotipul, dar asta-i alta problema... Am facut astazi Papanicolau, Chlamydia si Mycoplasma (din secretie) si M-A DURUT, nu stiu de ce, pt.ca am inteles ca nu ar trebui sa fie dureros. (care mi s-a parut cam zmucita) m-a intrebat : "A durut?" si i-am raspuns ca da, putin. Am ramas chiar cu o jena, ce poate fi asta???? Nu mi-a fost niciodata teama de luat sange, dar analizele astea le-am tot amanat, nu stiu de ce. E posibil, desi nu ma stiu cu nici o rana pe col (si slava Domnului, am facut carari pe la ginecologie) sa ma fi ales astazi cu una?! A mai patit cineva asa ceva? Am o cunostinta care spunea ca in urma unui control ginecologic de rutina s-a ales cu o rana pe col (a zgariat-o, sau asa ceva...). E posibil[?] [:(]
inapopescu Postat Noiembrie 2, 2004 Raport Postat Noiembrie 2, 2004 Sa stii ca normal nu ar fi trebuit sa simti nimic poate doar o jena cind ti-a pus chestiile alea cu care iti largeste putin colul, asta daca ti le-a pus.
psj Postat Noiembrie 2, 2004 Raport Postat Noiembrie 2, 2004 La papanicolau a fost doar o mica jena dar cand am fost sa-mi ia secretie pentru analiza chiar a fost neplacut , asistenta mi-a zis ca m-a cam chinuit pentru ca nu gasea sa ia nimic . In fine , m-a tinut vreo zi si ceva senzatia aia . Culmea , la HSG n-am mai avut nimic aproape imediat .
Sorina7 Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Ariadna,id="blue"> eu si dupa echo transvaginala si dupa recoltare secretie am avut o jena in ziua respectiva, eu zic sa nu intri in panica, numai daca mai persista jena si dupa 1-2 zile.
ardit Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 conteaza, ca si la contactul sexual, cat de incordata esti; daca esti incordata si se forteaza muschii ramai cu o jena. Incearca de fiecare data sa stai cat mai... pleasca[:D], adica relaxata [biz]
ariadna33 Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Mersi mult, astazi (a doua zi) mi-a trecut. Cred ca eram eu speriata de bombe
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.