Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Igiena intima

Postări Recomandate

Postat

Sint la curent ca spalaturile nu se fac prea des. Cit despre Plafar, e cam departe de casa mea...(priviti steagul!)

Multumesc pentru sfaturi

Adina si [copil] Gabriel

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

am citit ce s-a postat mai sus deci nu are rost sa repet, mai am insa un singur lucru de adaugat: nu se foloseste sapunul sau alte substante chimice cu rol detergent (sampon, gel de dus, sapun intim-este pt igiena externa)pt ca riscul unui dezechilibru in flora saprofita este mare (mucoasa vaginului este sensibila la chimicale)

ramonika mai bine ai renunta la sapun( mucoasa vaginului se curata singura), poti folosi doar apa si, daca simti canu este suficient, spalaturi cu irigatorul si solutiile pe care le gasesti in farmacii sau plafare special create.

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Din cate stiu eu, sapunul, otetul sau alte "chimicale' sunt interzise sau, oricum fac mult rau. Eu va recomand spalaturile cu ceai de marul lupului -este o planta toxica, nu se bea acest ceai SUB NICI O FORMA!!!!!!!!!!!!!!

La un litru de apa se adauga 2 (repet- doua) frunze de planta. Cand ajunge la o temperatura suportabila se poate face spalarea, doar la suprafata. In cazurile mai grave se poate folosi irigatorul. Este o planta care a ajutat in cele mai grave situatii si fara efecte negative, atata timp cat este folosita DOAR in mod extern. Planta se gaseste la orice plafar.

[biz]

Assa

Postat

Incearca sa bei ceaiuri de plante medicinale, care sa-ti curete organismul din interior. Fereste-te de zahar, vin rosu, carne de porc, grasimi, cafea, care favorizeaza bacteriile negative. Chiar si de unele antibiotice sa te feresti , daca poti. Ia vitamine si mananca multe legume si fructe.

Zic si eu.

Succes si o [flo]

nic23

Postat

Asa este:mare grija la antibiotice.Si daca e vaginita, fa o pauza de sex pina o tratezi(sau mai bine va tratati amindoi pt. ca e posibil ca partenerul sa ti-o "daruiasca"inapoi), ia r pe viitor, PT. TOATE FETELE DIN LUME, e bine sa bei din cind in cind(cam la o saptamina)un ceai de galbenele si coada-soricelului, si tot asa, sa faci si o "baita"(stai cu funduletul in lighean 10-15 min.,pur si simplu).

Sa auzim de bine!

• 1 lună mai târziu...
Postat

Eu folosesc gel pt igiena intima Carefree, Intimate, am vazut ca sunt si la Oriflame si la Avon geluri din astea. Dar le folosesc numai pt exterior. Spalaturi vaginale mai rar, eventual cand se modifica secretia, sau dupa un ciclu prelungit. Am auzit ca poti sa racesti rau daca exagerezi cu spalaturile vaginale.

[cheers]

dianas

Postat

Eu nu obisnuiesc sa-mi fac spalaturi intravaginale!!! e ceva rau in asta? Obisnuiam sa fac asta acum vreao 2 ani, dar m-am lasat si ma simt bine. Doar spalaturi externe. folosesc gel de dus Intimate si e ok. Uneori baite cu galbenele. sunt necesare spalaturile intravaginale?

Pupicuri.

diana

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...