Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bonuri de masa

adita

Postări Recomandate

Postat
exista vreo lege in care sa se stabileasca exact in ce conditii se dau bonurile de masa? sau angajatorul poate pune el conditiile astea (de exemplu: ai intarziat azi 10 minute, nu mai iei bon pe ziua asta)? Multumesc
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Am citit si eu legea insa nu cred ca angajatorul are dreptul sa-ti taie din bonuri ca penalizare. Apropo, in conditiile in care iti taie din bonuri, tu pentru cate bonuri semnezi in luna respectiva? Daca semnezi pentru un numar complet de bonuri, semnezi un alt document pe baza caruia te penalizeaza, sau ia pur si simplu bonul si-l baga in buzunar?

Sobo si Dragos

"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga

Postat
Nu stiu exact cum au de gand sa procedeze, ca nu e vorba de mine, dar la serviciul sotului asa s-a pus problema si ma intrebam daca e legal, sau doar braveaza cei care ameninta cu asa ceva
Postat
Legea reglementeaza posibilitatea legala de acordare a bonurilor de masa si fiscalitatea acestora insa nu obliga nici un angajator in acordarea lor. Deci ai dreptul sa corzi daca vrei, nu mai mult de atat, in numar maxim de .... dara daca nu vrei sau daca ai considerente de firma in a nu acorda sau in a acorda mai putin...e treaba firmei si angajatului. Nu este obligativ

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...