april Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Dragelor, Nu mai stiu cum e bine. Fetita mea are 5 ani si de vreo 2 ani nu mai pot sa-i fac baita sau dusulet fara sa nu faca o usoara raceala. Incalzesc bine baia si casa, o usuc repede pe cap, o imbrac bine, si totusi. Am ajuns sa ii fac baie pe bucati, separat pe cap si separat pe corp. Aseara am pregatit baia cum am crezut eu mai bine. Am spalat-o repede si la 15 minute a inceput sa stranute, apoi dupa culcare s-a trezit plangand ca are nasul infundat. peste toate a inceput si sa tusesca.[cusca] De cate ori trebuie sa-i fac baie ma i-a cu emotii, daca, daca,,, La mare intra in apa, iar la hotel ii faceam dus de 2 ori /zi si nu avea nimic.[blabla] Fetelor, ce ziceti???? april & andrada[pup]
mamica dulce Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 am aceeasi problema ca tine,doar ca Marc e mult mai mic,are aproape 2 ani.Vara asta la mare intra si de 3-4 ori pe zi in apa,inota cu colacul destul de mult timp de fiecare data,dus in fiecare seara si nu a avut nimic.Acasa este un cosmar,una ca urla la baie ca batut cu urzica si a doua ca dimineata dupa baie e infundat,stranuta si e cald bine.Si guturaiul e deja instalat. Mai ales acum ca e asa frig si peste noapte centrala nu merge mi-e si frica sa.i fac baie[bang] In primul an de viata ii faceam baie la 2-3 zile si nu avea nimic,acum e mult mai problematic. vreau sa.i dau iarna asta ceva de intarirea sistemului imunitar,sper sa ajute. http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni) http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
sinzi_ana Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Cum ii faci baie? Faci cald in casa? Ca nu e bine nici daca e prea cald... Eu te-as sfatui, sa ii lasi apa putin mai rece... Sinzi [avion]si David[marinar] Poze cu David si Cora nebunatica
magrad Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Eu iarna ii pun pe calorifer prosopul si toate hainutele cu care o voi schimba astfel incat sa se incalzeasca dupa baita. Incercati asa, Sabina mea e foarte incantata de procedeu.Si,evident,o usuc repejor pe par. Magda si Sabina (3 ani)
april Postat Noiembrie 11, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 11, 2004 mersic fetele, am sa tin cont de sfaturile voastre si va tin la curent cu eventualele modificari. April & Andrada
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.