gandacelu Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 continuare la mamici nov-dec 82 mamiciid="size4">IrinaAid="red">... 20 oct (1 nov) [fetita]- Ioana Maria , 3580 g, 54 cm pozeCamys2000id="red">... 21 oct(31 oct) [fetita]- Catalina Nicola, 2800g, 48 cm pozeEla2001id="red">... 22 oct (2 nov) ora 2.40 [fetita]- Diana Andreea, 3.350g, 50 cm pozeJasmine id="blue">... 26 oct (20 nov) Eleid="red">... 26 oct (8 nov) ora 9.15 [fetita]- Ana Denisa, 2.600g pozeRoserb id="blue">... 29 oct (6 nov) ora 4.04 - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm pozeMossid="red">... 31 oct (3 nov) ora 1.10 [fetita]- Alexia Stefania, 3 kg, 50 cmbitsid="blue">... 1 nov (29 oct) ora 19.24 - Kenzo, 3.780 g pozein asteptareid="size4">[gravi]Noiembrie Try ....DPN 31 oct - - AlexMonbb1....DPN 31 oct- - SebastianGioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandrufor2nity....DPN 6 nov - [fetita]Simonacip....DPN 6 nov- -DavidJulyjuly ... DPN 7 nov - - AlexPrintess2 ....DPN 8 novHannen ....DPN 10 novAndreap....DPN 11 nov- [fetita] - MariaMariamO....DPN 12 nov- [baietel]Julia Dream....DPN 14 nov- - RaduDena....DPN 15 nov- [fetita] - Kathryn AlexandraHena ....DPN 16 nov - - Mihnea IoanLaura Miu....DPN14-18 nov - [fetita]- Ioana AntoniaVivian....DPN 17 nov- [baietel]Ad rianna...DPN 18 nov- + Trinity....DPN 20 nov- [fetita] -Selina AlexandraTareia ....DPN 21 novAime....DPN 21 nov- Madachan ....DPN 21 nov - - EduardDama....DPN 21 nov - - David AndreiDaniela Sb....DPN 21 novIleden ....DPN 22 nov- [baietel]Daniela Gina ....DPN 23 nov Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru Elielenus....DPN 24 nov- [fetita]Diana 2004 ....DPN 25 nov- [baietel]Danette....DPN 27 nov - [fetita] - Iris SophieGibo ....DPN 27 nov- [fetita]Miche...DPN 27 nov - - DariusMihaela Ema....DPN 28 novGandacelu....DPN 29 nov - - IoachimAndreeadascalescu....DPN 28 novIonela Roxana....DPN 29 novMate ....DPN 30 nov- [baietel]Duda ...DPN 30 nov- [baietel]Nitulica....DPN 30 nov- [fetita]DecembrieOlga_Stan ....DPN 2 dec- [fetita] - Iosefina MariaEveline ....DPN 4 dec- [fetita] - Andreea BiancaChupica ....DPN 4 dec- [fetita]- Nataliabumbacel ...DPN 4 dec-[baietel]Misticgirl ....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru Constanta 2004 ....DPN 5 dec - [baietel]Denisa 35 ....DPN 6 decLuminitaB....DPN 6 decembrie - [baietel]Ellina ....DPN 7 decMona B ....DPN 7 dec - - Vlad AndreiFulguletz....DPN 7 dec - - David AndreasNcristina ....DPN 8 dec - [fetita] +[fetita] Onut....DPN 8 dec- [fetita]Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin OtiliaV....DPN 9 dec- [fetita]Descultza....DPN 10 dec - [baietel]Karmen24....DPN 10 dec- [fetita]-Maria BiancaFelis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian Roxanel....DPN 12 dec- [fetita]- JenasciaIepurasu....DPN 18 dec - - AlexandruMonica-Elizabet....DPN 18 dec- [fetita] - Ruxandra MariaCecilia C....DPN 19 dec- [fetita] -AlexiaZadi....DPN 20 dec- [fetita]Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru1Sanziana.... DPN 22 decRaluca.gabriela....DPN 22 dec- [fetita] - Maria Alexandraelean75 ....DPN 22 dec-[fetita] - Mariaioana du....DPN 24 decembrie- [fetita] - Bianca AlexandraCarmen ....DPN 29 dec- [fetita]Elly1977....DPN 30 decBobita ....DPN 3-9 ian - [fetita] - Catalina Ioanain asteptare: 74 [copil] cu 33[baietel], 31 [fetita], 1
fulguletz Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 quote:Originally posted by gandacelu fulgu parca si acuma ma ustura gatul... beu niste cafea decof... nu stiu ce sa mai cred... intelegi? nu-mi urca nimic in gat, e deja acolo! id="quote">id="quote"> mey..io stiu ce ai mancat tu bun si ai vrut sa mai pastrezi si prin gat... nu stiu ce sa-ti mai zic...ai ca mi-ai facut pofta de cafea ! ma duc sa-mi fac [^] [gravi] cu [copil] David, 35 sapt., DPN 7 dec. poze
andreap Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Buna dimineata burtici!Sunt in Militari si reusesc sa scriu cateva randuri.Monicaid="red">, stai linistita ca nu-i nici o problema, doar ca ma gandeam cand am scris eu mesajul ala! In legatura cu banii, eu sunt amica cu doctorul meu, asa ca imi permit sa-i dau banii dupa.mai nelamurita sunt cu anestezistul.La cezariana nu stiu cum se procedeaza.Prietena mea lea- dat banii dupa. Inca nu stiu cum voi naste, probabil normal cu epidurala.trusa costa la Municipal 700.000.daca tensiunea e buna(adica 13 cu 9)probabil ca voi naste normal. Fetelor v-am vazut pozele cu BBicii.Sa va traiasca si sa creasca mari. Eu merg maine la doctor(mi-e groaza de control!!)si poate reusesc sa mai intru de undeva sa va tin l;a curent.Sper sa nasc cat mai repede ca nu mai pot!!!!!! Pupici, Andreea[grasa]39 saptamni+BBlina
danette Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Adrianaid="red">id="size2">, te rog scrie-mi si mie peturile care se practica la Cluj pt. cezariana, anestezie si neonatolog. Oare e mai bine sa dai plicul inainte sau dupa operatie? Dana - sapt.37 DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj) http://community.webshots.com/user/zonzo101
camys_2000 Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 sa ma usurez si eu aici prin vorbe ....uhhh ce greu e cu bebe mic, ce greu e noaptea cand abia daca dormi 2 ore ( in cazul fericit...). ce sa mai...e dificil si trebuie muuulta rabdare. Eu am instalat ieri o camera video la bebelina la pat, ca ma saturasem sa bat drumul din sufragerie pana la ea din 5 in 5 minute...Acum o vad pe televizor si pot urmari si eu o emisiune la TV. Felicitari BITS pentru bebe mic si muulta sanatate va doresc!!! Mai intreb o data: acum la ce topic ma mut??? Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004 http://community.webshots.com/user/camys_2000
Bobita Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 quote:Originally posted by camys_2000sa ma usurez si eu aici prin vorbe ....uhhh ce greu e cu bebe mic, ce greu e noaptea cand abia daca dormi 2 ore ( in cazul fericit...). ce sa mai...e dificil si trebuie muuulta rabdare.Eu am instalat ieri o camera video la bebelina la pat, ca ma saturasem sa bat drumul din sufragerie pana la ea din 5 in 5 minute...Acum o vad pe televizor si pot urmari si eu o emisiune la TV.Felicitari BITS pentru bebe mic si muulta sanatate va doresc!!!Mai intreb o data: acum la ce topic ma mut???Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004http://community.webshots.com/user/camys_2000id="quote">id="quote">camyid="red"> primele 2-3 luni sunt mai grele, apoi o sa vezi ce minunat va fi. Deocamdata stai pe loc nu te muti pina la 1 ianuarie. Abia dupa de mutam cu toate la clubul scutecelor.Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubitaDPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean IlfovSa fim fericitehttp://community.webshots.com/user/valentina611969[amoras]
camys_2000 Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Merci, bobitza. la noapte facem deja 2 saptamani, chiar au trecut repede. In ultimele 2 nopti, de pe la 4 , Catalina mea nu mai doarme, gangureste non-stop si da din maini si picioare, dar fara sa planga, poate doar mai scanceste....Si am gasit o solutie: de la ora 4 dimineata doarme sotzul cu ea in camera, ca el nu aude fiecare respiratie a ei, si asa ma mut eu in alta camera si ma odihnesc. Ca sa nu mai zic ca in urma cu 2 nopti a dormit mama- soacra cu ea. pe mine m-a trezit doar pe la 2 sa-i dau sa suga, in rest i-a facut ea biberon. Si mi-a promis ca mai vine. Noroc cu mama-soacra!!!!! Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004 http://community.webshots.com/user/camys_2000
gandacelu Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 3, 2004 pun aici unmesaj ramas pe topicul vechiquote:Originally posted by carmenBuna mamicilor si burticilor,EU acum 2 ani (2 ani fara 1 zi )cand am nascut-o pe Ana m-am ocupat eu de distribuitul plicurilor ca aveam mai usor acces la medici si oricum ei nu o fac pe nedumeritii cand le spui "as vrea sa vorbesc cu dvs. in particular". He he ce gasesc ei unghere numai sa le plasezi plicul. Chiar a fost o faza nostima ca nu stiam cine va fi anestezist si aveam plicul pregatit dar imi faceam griji ca nu voi gasi un moment prielnic ca sa dau. Cand m-am dus in antecamera salii de operatie ca sa ma dezbrac asistent m-a intrebat direct "Doriti sa-l pe chem pe anestezist sa vorbiti cu el intre 4 ochi?" Apoi el a iesit si intreaba "Cine ma cauta?" cu toate ca eram singura acolo. Ca sa nu le incurc am pus plicurile cu destinatii diferite in plicuri de culori diferite si m-am straduit sa le tin minte .31 sapt Spitalul Jud Suceava + Ana Carina 2 ani (pe 4 nov [cheers]carmenid="quote">id="quote">carmen, la multi ani anei![bis][bis]maine face si fetita mea 2 ani si 4 luni!camys, o solutie fantastica sa doarma bebe e sa-i legi manutele si piciorusele (in scutece, sa o infesi) pentru ca multi bebei nu dorm deranjandu-se singuri cu propriile manute!id="red">
Ele Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 BUNA FETELOR! Vad ca se inmultesc mamicile pe aici.Felicitari la toate pe bebei si ne astaptam la altii de acuma. Am pus poze in album, sunt putine , dar promit ca mai adaug cum am timp. Elena
ionela roxana Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Roserb id="red">m-ai bagat speriat rau de tot[bang]; inseamna ca la mine va fi teatru fara bani[bang]; ce ma fac ca pe mine chiar nu are cine ma ajuta[bang], di dimineata pana seara sunt singura[bang]; cred ca ma voi urca pe pereti[bang]; iti doresc multa rabdare incontinoare si daca are cine te ajuta esti intra-devar o adevarata norocoasa[:D] Camyid="purple"> in primele saptamani bebele cu mama cere ceva timp pana sa se acomodeze; trebui sa te obisnuiesti cu trezirile noaptea; ce-i face daca ti-ar plange non-stop[bang]; ca numai gangure asta nu este o problema, ca si fetita mea gangurea de una singura dupa ce ii dadeam sa manance, si tot gangurea si pana la urma adormea, eu adormind inaintea ei[:D]; ce zici mai vrei unul mic[:D]; iti doresc muuuuulta rabdare[pup] roxana http://photos.yahoo.com/arisalaura
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.