Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)

Postări Recomandate

Postat

continuare la mamici nov-dec 82

mamiciid="size4">[mamica]IrinaAid="red">[bis]... 20 oct (1 nov) [fetita]- Ioana Maria , 3580 g, 54 cm pozeCamys2000id="red">[bis]... 21 oct(31 oct) [fetita]- Catalina Nicola, 2800g, 48 cm pozeEla2001id="red">[bis]... 22 oct (2 nov) ora 2.40 [fetita]- Diana Andreea, 3.350g, 50 cm pozeJasmine id="blue">[bis]... 26 oct (20 nov) [baietel]Eleid="red">[bis]... 26 oct (8 nov) ora 9.15 [fetita]- Ana Denisa, 2.600g pozeRoserb id="blue">[bis]... 29 oct (6 nov) ora 4.04 [baietel]- Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm pozeMossid="red">[bis]... 31 oct (3 nov) ora 1.10 [fetita]- Alexia Stefania, 3 kg, 50 cmbitsid="blue">[bis]... 1 nov (29 oct) ora 19.24 [baietel]- Kenzo, 3.780 g pozein asteptareid="size4">[gravi]Noiembrie Try ....DPN 31 oct - [baietel] - AlexMonbb1....DPN 31 oct- [baietel] - SebastianGioni ....DPN 29 oct- 3 nov- [baietel] - Alexandrufor2nity....DPN 6 nov - [fetita]Simonacip....DPN 6 nov- [baietel] -DavidJulyjuly ... DPN 7 nov - [baietel] - AlexPrintess2 ....DPN 8 novHannen ....DPN 10 novAndreap....DPN 11 nov- [fetita] - MariaMariamO....DPN 12 nov- [baietel]Julia Dream....DPN 14 nov- [baietel] - RaduDena....DPN 15 nov- [fetita] - Kathryn AlexandraHena ....DPN 16 nov - [baietel] - Mihnea IoanLaura Miu....DPN14-18 nov - [fetita]- Ioana AntoniaVivian....DPN 17 nov- [baietel]Ad rianna...DPN 18 nov- [baietel] + [am] Trinity....DPN 20 nov- [fetita] -Selina AlexandraTareia ....DPN 21 novAime....DPN 21 nov- [baietel] Madachan ....DPN 21 nov - [baietel] - EduardDama....DPN 21 nov - [baietel] - David AndreiDaniela Sb....DPN 21 novIleden ....DPN 22 nov- [baietel]Daniela Gina ....DPN 23 nov Eliza5....DPN 24 nov- [baietel] - Alexandru Elielenus....DPN 24 nov- [fetita]Diana 2004 ....DPN 25 nov- [baietel]Danette....DPN 27 nov - [fetita] - Iris SophieGibo ....DPN 27 nov- [fetita]Miche...DPN 27 nov - [baietel] - DariusMihaela Ema....DPN 28 novGandacelu....DPN 29 nov - [baietel] - IoachimAndreeadascalescu....DPN 28 novIonela Roxana....DPN 29 novMate ....DPN 30 nov- [baietel]Duda ...DPN 30 nov- [baietel]Nitulica....DPN 30 nov- [fetita]DecembrieOlga_Stan ....DPN 2 dec- [fetita] - Iosefina MariaEveline ....DPN 4 dec- [fetita] - Andreea BiancaChupica ....DPN 4 dec- [fetita]- Nataliabumbacel ...DPN 4 dec-[baietel]Misticgirl ....DPN 5 dec - [baietel] - Nicholas Alexandru Constanta 2004 ....DPN 5 dec - [baietel]Denisa 35 ....DPN 6 decLuminitaB....DPN 6 decembrie - [baietel]Ellina ....DPN 7 decMona B ....DPN 7 dec - [baietel] - Vlad AndreiFulguletz....DPN 7 dec - [baietel] - David AndreasNcristina ....DPN 8 dec - [fetita] +[fetita] Onut....DPN 8 dec- [fetita]Onitza....DPN 8 dec - [baietel] - Paul Constantin OtiliaV....DPN 9 dec- [fetita]Descultza....DPN 10 dec - [baietel]Karmen24....DPN 10 dec- [fetita]-Maria BiancaFelis....DPN 12 dec- [baietel] -Mihai Cristian Roxanel....DPN 12 dec- [fetita]- JenasciaIepurasu....DPN 18 dec - [baietel] - AlexandruMonica-Elizabet....DPN 18 dec- [fetita] - Ruxandra MariaCecilia C....DPN 19 dec- [fetita] -AlexiaZadi....DPN 20 dec- [fetita]Anne-Mary....DPN 21 dec- [baietel] - Teodor Alexandru1Sanziana.... DPN 22 decRaluca.gabriela....DPN 22 dec- [fetita] - Maria Alexandraelean75 ....DPN 22 dec-[fetita] - Mariaioana du....DPN 24 decembrie- [fetita] - Bianca AlexandraCarmen ....DPN 29 dec- [fetita]Elly1977....DPN 30 decBobita ....DPN 3-9 ian - [fetita] - Catalina Ioanain asteptare: 74 [copil] cu 33[baietel], 31 [fetita], 1 [am]

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by gandacelu

fulgu parca si acuma ma ustura gatul... beu niste cafea decof...[bang] nu stiu ce sa mai cred... intelegi? nu-mi urca nimic in gat, e deja acolo![:D]

id="quote">id="quote">

[:0] mey..io stiu ce ai mancat tu bun si ai vrut sa mai pastrezi si prin gat...[:D]

nu stiu ce sa-ti mai zic...ai ca mi-ai facut pofta de cafea ! ma duc sa-mi fac [^]

[gravi] cu [copil] David, 35 sapt., DPN 7 dec.

poze

Postat

Buna dimineata burtici!Sunt in Militari si reusesc sa scriu cateva randuri.Monicaid="red">, stai linistita ca nu-i nici o problema, doar ca ma gandeam cand am scris eu mesajul ala!

In legatura cu banii, eu sunt amica cu doctorul meu, asa ca imi permit sa-i dau banii dupa.mai nelamurita sunt cu anestezistul.La cezariana nu stiu cum se procedeaza.Prietena mea lea- dat banii dupa.

Inca nu stiu cum voi naste, probabil normal cu epidurala.trusa costa la Municipal 700.000.daca tensiunea e buna(adica 13 cu 9)probabil ca voi naste normal.

Fetelor v-am vazut pozele cu BBicii.Sa va traiasca si sa creasca mari.

Eu merg maine la doctor(mi-e groaza de control!!)si poate reusesc sa mai intru de undeva sa va tin l;a curent.Sper sa nasc cat mai repede ca nu mai pot!!!!!!

Pupici,

Andreea[grasa]39 saptamni+BBlina

Postat

sa ma usurez si eu aici prin vorbe ....uhhh ce greu e cu bebe mic, ce greu e noaptea cand abia daca dormi 2 ore ( in cazul fericit...). ce sa mai...e dificil si trebuie muuulta rabdare.

Eu am instalat ieri o camera video la bebelina la pat, ca ma saturasem sa bat drumul din sufragerie pana la ea din 5 in 5 minute...Acum o vad pe televizor si pot urmari si eu o emisiune la TV.

Felicitari BITS pentru bebe mic si muulta sanatate va doresc!!!

Mai intreb o data: acum la ce topic ma mut???

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Postat
quote:Originally posted by camys_2000

sa ma usurez si eu aici prin vorbe ....uhhh ce greu e cu bebe mic, ce greu e noaptea cand abia daca dormi 2 ore ( in cazul fericit...). ce sa mai...e dificil si trebuie muuulta rabdare.Eu am instalat ieri o camera video la bebelina la pat, ca ma saturasem sa bat drumul din sufragerie pana la ea din 5 in 5 minute...Acum o vad pe televizor si pot urmari si eu o emisiune la TV.Felicitari BITS pentru bebe mic si muulta sanatate va doresc!!!Mai intreb o data: acum la ce topic ma mut???Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004http://community.webshots.com/user/camys_2000

id="quote">id="quote">camyid="red"> primele 2-3 luni sunt mai grele, apoi o sa vezi ce minunat va fi. Deocamdata stai pe loc nu te muti pina la 1 ianuarie. Abia dupa de mutam cu toate la clubul scutecelor.Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubitaDPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean IlfovSa fim fericitehttp://community.webshots.com/user/valentina611969[amoras]
Postat

Merci, bobitza.

la noapte facem deja 2 saptamani, chiar au trecut repede.

In ultimele 2 nopti, de pe la 4 , Catalina mea nu mai doarme, gangureste non-stop si da din maini si picioare, dar fara sa planga, poate doar mai scanceste....Si am gasit o solutie: de la ora 4 dimineata doarme sotzul cu ea in camera, ca el nu aude fiecare respiratie a ei, si asa ma mut eu in alta camera si ma odihnesc. Ca sa nu mai zic ca in urma cu 2 nopti a dormit mama- soacra cu ea. pe mine m-a trezit doar pe la 2 sa-i dau sa suga, in rest i-a facut ea biberon. Si mi-a promis ca mai vine. Noroc cu mama-soacra!!!!!

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Postat

pun aici unmesaj ramas pe topicul vechi

quote:Originally posted by carmen

Buna mamicilor si burticilor,EU acum 2 ani (2 ani fara 1 zi [:D])cand am nascut-o pe Ana m-am ocupat eu de distribuitul plicurilor ca aveam mai usor acces la medici si oricum ei nu o fac pe nedumeritii cand le spui "as vrea sa vorbesc cu dvs. in particular". He he ce gasesc ei unghere numai sa le plasezi plicul. Chiar a fost o faza nostima ca nu stiam cine va fi anestezist si aveam plicul pregatit dar imi faceam griji ca nu voi gasi un moment prielnic ca sa dau. Cand m-am dus in antecamera salii de operatie ca sa ma dezbrac asistent m-a intrebat direct "Doriti sa-l pe chem pe anestezist sa vorbiti cu el intre 4 ochi?" Apoi el a iesit si intreaba "Cine ma cauta?" cu toate ca eram singura acolo. Ca sa nu le incurc am pus plicurile cu destinatii diferite in plicuri de culori diferite si m-am straduit sa le tin minte [bang].31 sapt Spitalul Jud Suceava + Ana Carina 2 ani (pe 4 nov [cheers]carmen

id="quote">id="quote">carmen, la multi ani anei![bis][bis][bis]maine face si fetita mea 2 ani si 4 luni![mamica]camys, o solutie fantastica sa doarma bebe e sa-i legi manutele si piciorusele (in scutece, sa o infesi) pentru ca multi bebei nu dorm deranjandu-se singuri cu propriile manute!id="red">
Postat

BUNA FETELOR!

Vad ca se inmultesc mamicile pe aici.Felicitari la toate pe bebei si ne astaptam la altii de acuma.

Am pus poze in album, sunt putine , dar promit ca mai adaug cum am timp.

[pup]

Elena

Postat

Roserb id="red">m-ai bagat speriat rau de tot[bang]; inseamna ca la mine va fi teatru fara bani[bang][:D]; ce ma fac ca pe mine chiar nu are cine ma ajuta[bang][?], di dimineata pana seara sunt singura[bang]; cred ca ma voi urca pe pereti[bang]; iti doresc multa rabdare incontinoare si daca are cine te ajuta esti intra-devar o adevarata norocoasa[:D]

Camyid="purple"> in primele saptamani bebele cu mama cere ceva timp pana sa se acomodeze; trebui sa te obisnuiesti cu trezirile noaptea; ce-i face daca ti-ar plange non-stop[bang][?]; ca numai gangure asta nu este o problema, ca si fetita mea gangurea de una singura dupa ce ii dadeam sa manance, si tot gangurea si pana la urma adormea, eu adormind inaintea ei[:D]; ce zici mai vrei unul mic[:D][?]; iti doresc muuuuulta rabdare[pup]

roxana

http://photos.yahoo.com/arisalaura

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...