Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ten uscat

Postări Recomandate

Postat

Eu am, de cand ma stiu, probl. asta...Ma dau cu tone de crema seara, dimineatza am fatza ca hartia si ma strange...nu ma pot plange insa prea mult, caci nu am avut niciodata acnee, cosuri, etc, nici cine stie ce riduri nu prea am[:D], insa folosesc multe chestii: demachiant gras, seara crema f. grasa sau ulei Vita E, dimineata crema de ochi si de fatza de la Cliniquie, fond de ten gras amestecat cu " Dramatically different moisturizing lotion" tot de la Clinique. si seara, cand rad, mi se strange pielea pe fatza ca o scoartza...

Voi, cele cu probl. asemanatoare, ce solutii ati gasit?

Pupici,

V.

veni, vidi, Victorie!

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu nu am ten uscat, insa iata ce trucuri am aflat eu pentru o mai buna hidratare a pielii:

- cand folosesti crema hidratanta lasa si cateva picaturi de apa pe fata si cand masezi usor crema sa intre in piele va fi absorbita si apa;

- pentru o buna curatire si hidratare a tenului imi fac aproape saptamanal un fel de masaj cu miere (ii fac si sotului meu care e super incantat ca are pielea fina si miroase frumos [:D]): pe tenul uscat aplici cam o lingura de miere pe care o intinzi uniform (mai putin in zona ochilor); lipesti si dezlipesti degetele de fata timp de 40 secunde - 1 minut, apoi clatesti usor cu apa calda (cu un prosop sau un burete inmuiat in apa calda), tamponezi usor fata cu un prosop si aplici o crema hidratanta.

Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Postat

Multam fain, asta cu mierea nu o stiam, o sa incerc...

De fapt nu e numai fata, e tot corpul, in fiecare seara ma ung dupa dush cu tot felu' de maglavaisuri grase, si tot am calcaiele si coatele ca scoartza....

V.

veni, vidi, Victorie!

Postat

Victoria, tu bei suficienta apa? Eu am pielea cam uscata pe corp din acest motiv (nu reusesc deloc sa beau 2 litri de apa pe zi...cateodata imi ajung 2 cani pe zi [ups]...efectiv mi se face rau de la atata apa [:D]...dar perseverez si poate o sa reusesc [alcool])

Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Postat

vesnica mea problema............tenul foarte uscat.am zis ca sa ma duc si la un dermatolog sa vad ce imi zice.la mine cum bate putin vantul cum mi se crapa fata toata.am sa incerc si eu tratamentul cu miere .am sa urmaresc si eu cu mare interes sa vad ce sfaturi mai dati.

pupici[pup]

Fabian si mami Lacramioara

Postat

Ce e drept, nu beau apa, pt. ca nu mi-e niciodata sete, si nici nu-mi place...dar stau cu sticla pe birou si "trag" din ea cand imi aduc aminte...cei 2l/zi sunt de neatins, dar am o scuza: un coleg medic mi-a zis ca e o cifra stabilita aleator, ca fiecare organism are nevoi diferite, etc...

Folosesc, in schimb, extern[:D], sprayul acela de la Avene cu apa termala...sa vad ce iese....

V.

veni, vidi, Victorie!

Postat

Victoria aceeasi problema am si eu si in special iarna. O farmacie mi-a recomandat sa ma sterg pe fata cu vata inmuiata in vitamina A uleioasa (uz extern). A avut efecte foarte bune. Acum ma dau si cu crema de galbenele si sunt foarte multumita.

Dea

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...