Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

storcator de fructe si legume

Postări Recomandate

Postat

buna fetelor ...

am nevoie de ajutorul vostru ... vreau sa-mi cumpar un storcator de fructe si legume ... dar stiu ca nu toate sunt bune ... asa ca astept sfaturile voastre ....

dehh ... ne-a pus doctora la regim cu sucuri naturale ...

*am cautat cu google daca s-a mai discutat pe aceasta tema si nu am gasit nimic ... daca totusi exista astfel de date, m-as bucura sa ma indrumati si pe mine ... la subiect ...

[help]

Maruta [gravi] 8 saptamani UM 12.09.04

DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

cred ca depinde de model ... o prietena mi-a spus ca are moulinex si nu e multumita ... nu separa bine sucul de pulpa ...

Postat

Am Moulinex de 6 ani si sunt foarte multumita.

-nu separa bine sucul de pulpa ...-

Sita se mai toceste, poate trebuie schimbata.

Postat

Depinde si de ce buget detii. Eu anul trecut nu prea-mi permiteam unul scump asa ca mi-am luat unul romanesc de la Electroarges. E bun, pana acum n-am avut de ce sa ma plang. Doar cu curatatul dureaza ca trebuie sa-l desfaci si dupa aia sa-l montezi la loc...

I wish I were an angel...

Postat

pai as fi dsipusa sa nu cheltui mai mult de 5 mil ... m-am uitat si pe internet si am vazut marca braun ... va spune ceva ?

si fetelor as si mai multumita sa-mi spuneti ce model aveti ... la mine e mai complicat ca eu vreau si de fructe si de legume ...

multam'

Postat

Si eu am Moulinex si sunt foarte multumita. Il folosesc si pentru fructe si pentru legume (de ex. suc de mar cu morcov).

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,

Mihaela

Postat
quote:Originally posted by Maruta

pai as fi dsipusa sa nu cheltui mai mult de 5 mil ... m-am uitat si pe internet si am vazut marca braun ... va spune ceva ?si fetelor as si mai multumita sa-mi spuneti ce model aveti ... la mine e mai complicat ca eu vreau si de fructe si de legume ...multam'Maruta [gravi] 8 saptamani UM 12.09.04DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

id="quote">id="quote">eIn general un storcator de fructe poate fi folosit si pentru legume, dar pentru ca esti dispusa sa dai pana in 5 milioane lei, te sfatuiesc sa iei un robot de bucatarie. Eu am si robotul tot Moulinex si sunt foarte multumita. Il poti folosi ca storcator de fructe si legume, dar si in multe alte scopuri.Andreea & David (07.07.2001)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...