acs Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 N-am stiut unde sa postez un asemenea subiect, dar mi-ar face mare placere sa discut cu parinti care au 2 sau mai multi copii. Ce probleme aveti? Cum va descurcati? Cum va bucurati? Cat de asemanatori sau diferiti sunt copiii vostri? Va mai doriti si alti bebelusi? Am o multime de intrebari, dar mai intai as vrea sa stiu ca va intereseaza subiectul. Daca exista deja o astfel de sectiune (n-am stiut unde sa o caut), ma scuzati. Multumesc, Manuela
lacri Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 m-ar interesa si pe mine acest subiect.am un strengar de 2ani si parca ne bate gandul sa mai facem unul(sper sa fie o strengarita),mai tarziu nu prea ma mai vad sa trec prin aceasta perioada de pana la 2 ani,acum daca tot sunt bagata in priza parca mai rezist inca 2 ani. pe mine ma intereseaza ,dupa cum ti-am spus,subiectul dar cam degeaba...............sa vedem daca intereseaza pe cele care ar putea sa ne raspunda la intrebari . Fabian si mami Lacramioara
Nora Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Noi avem doi copii si ne e foarte bine cu ei[8D]! S-au scris multe despre frati si diferente de varsta la :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33856 Si cred ca mai era un subiect asemanator, dar nu-l gasesc. Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001) poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
maria m m Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Si eu sunt mama de doi copii. Am doua fetite de 13 respectiv un an si 3 luni. Pana sa le am pe ele nu am putut niciodata sa inteleg cum mama ne iubea la fel pe mine si pe sora mea. Acuma inteleg.E minunat sa ai 2+ copii deoarece casa ti-e mereu plina.Inca nu stiu cat de mult se aseamana sau se deosebesc copii mei deoarece Paula e prea mica,ca sa fie copmarata cu Miruna care deja este o adolescenta.Fetele se iubesc tare mult,cea mica s-ar juca cu Miru toata ziua doare ca ea are de invatat. Promit sa va mai scriu in curand. maria, de Paula (1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">
narcisa Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Si noi avem 2 copii, Patrick 2 ani si 4 luni si Vivien 9 luni. Si in 2006 este programat bb 3 si ultimul, de ce ultimul? pentru ca am nascut destul de greu prima data si a doua oara am ajuns la cezariana de urgenta, la al treilea voi alege din start cezariana si mai mult de doua operatii nici nu vreau. Desi nu prea am vreun ajutor aici, departe de ai mei, ne descurcam destul de bine cu amandoi, desi este diferenta mica de virsta intre ei(lucru pe care ni l-am dorit amandoi), eu peste zi, sotul cind vine acasa ma ajuta si el cum poate. toate cele bune narcisa x [copil][copil] Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
rosa Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Ai mei au 8 ani -fata si aproape 3 - baiatul. Fata e blonda cu ochi albastri si pielea alba, baiatul e brunet cu ochi caprui inchis. Fata e linistita, ascultatoare si cu tendinte meditative. Biatul e argint viu si foarte hotarit sa aplice numai legea lui. Destepti sint amindoi [:D] Se inteleg bine si se iubesc mult. Fata e foarte atenta cu el, ca o a doua mama, iar el se uita la ea cu adoratie si e in stare sa stea 5 minute locului numai sa il lase la ea in camera. Cind eram gravida a doua oara imi imaginam inca un bebelus la fel ca primul. Greseala !!! Dar tocmai diferentele dintre ei sint ceea ce iubesc mai mult. Fiecare cu personalitatea lui, cu interesele lui, imi umplu viata de bucurie. Mi-ar fi placut sa mai am unul, mereu am avut impresia ca 3 e numarul magic, dar nu mai am virsta si nici nervii sa mai trec prin primul an rosa Timpul le rezolva pe toate
lacri Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 de cand ma stiu mi-am dorit dorit sa am 5 copii-poate sunt cam multi-dar aceasta din cauza ca m-am simtit foarte singura in copilarie desi am un frate dar cu 5 ani mai mare si mai tot timpul ne ciondaneam.cand eram mica am cunoscut o familie ce avea 5 copii.......nu pot descrie ce atmosfera era in acea familie,mi s-a lipit de suflet. din pacate visul meu nu se mai poate implini ;a trebuit sa fac cezariana iar din cate stiu la noi nu se face nastere naturala dupa cezariana(am citit ca prin alte tari este posibil).asa ca .......daca ma ajuta Dumnezeu macar 3 sa am.si ma gandesc din ce in ce mai serios la cel de al doilea copil. Fabian si mami Lacramioara
maria m m Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 quote:Originally posted by lacride cand ma stiu mi-am dorit dorit sa am 5 copii-poate sunt cam multi-dar aceasta din cauza ca m-am simtit foarte singura in copilarie desi am un frate dar cu 5 ani mai mare si mai tot timpul ne ciondaneam.cand eram mica am cunoscut o familie ce avea 5 copii.......nu pot descrie ce atmosfera era in acea familie,mi s-a lipit de suflet.din pacate visul meu nu se mai poate implini ;a trebuit sa fac cezariana iar din cate stiu la noi nu se face nastere naturala dupa cezariana(am citit ca prin alte tari este posibil).asa ca .......daca ma ajuta Dumnezeu macar 3 sa am.si ma gandesc din ce in ce mai serios la cel de al doilea copil.Fabian si mami Lacramioaraid="quote">id="quote">lacri,sa te ajute Domnul.[flo]Pe mine muti oameni m-au intrebat cum m-am hotarat pt al doilea copil.Ei bine,asta va intreb si eu?Cum v-ati hotarat pt al doilea/2+ bb?Eu il vroiam ,mai de mult dar am pierdut o sarcina,si am vrut sa am timp cativa ani buni sa mja ocup de cea mare(asta a fost decizia mea) si ca sa nu fie Miru singura pt ca stiu ca e frumos cu doi copii(eu mai am o sora).maria, de Paula (1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">
AC Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 Noi vrem 2 sau 2+ .. cum va fi sa fie dar nu mai multi de trei ca o incurcam.. asa ziceti-mi si mie cu reactioneaza bebe unu, la aparitia celorlalti... Cand le-ati spus? Andreea si galusca[copil] Anne-Sarah
maria m m Postat Noiembrie 3, 2004 Raport Postat Noiembrie 3, 2004 quote:Originally posted by ACNoi vrem 2 sau 2+ .. cum va fi sa fie dar nu mai multi de trei ca o incurcam.. asa ziceti-mi si mie cu reactioneaza bebe unu, la aparitia celorlalti... Cand le-ati spus?Andreea si galusca[copil] Anne-Sarahid="quote">id="quote">Deoarece Miruna era mai mare si stia deja fenomenul sarcina&nasterea,i-am zis de cand am afkat ca sunt insarcinata si ca va avea un fratior/surioara.A fost foarte fericita si isi exprima dorinta pt surioara,ceea ce a si fost.Daca bb e mai mic nu prea stiu,iti vor spune celelalte fete care au fost in aceasta situatie.[il]maria, de Paula (1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.