Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atentie la pasta Petrini!

Postări Recomandate

Postat

Dragi mamici care aveti copii cu pampers la fundulet, vreau sa va spun un fapt experimentat de noi. Sunt convinsa ca fiecare dintre voi isi unge bebelasul la fundic cu o crema. Noi folosim pasta Petrini ca asa ni s-a spus din maternitate (asta foloseau si acolo) si asta stiu ca foloseau mai multe cunostinte cu bebe. Totul a fost super (nici un eritem) pana intr-o zi cand am cumparat o pasta petrini de proasta calitate. Eu am vazut ca nu arata ca si celelalte, dar nu m-am gandit ca o sa ne faca rau. Stiti cum arata o pasta de buma calitate? Este galbuie, fina si grasa. Asta rea arata asa: alb-albastruie, cu zgrunturi prin eu si nu era la fel de grasa ca si celelalte. Si dupa 2 zile de utilizare am facut eritem fesier.

In concluzie: daca folositi pasta petrini, va recomand sa o verificati in farmacie si daca se aseamana descrierii negative facuta de mine sa nu o cumparati ca o sa aveti probleme (dupa aia m-am informat si mi s-a spus ca nu era preparata corespunzator; nu era expirata).

Sa fiti sanatosi!

Va [pup].

mariana tache, mamica lui Stefan.

http://community.webshots.com/user/tachemas

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Intradevar cea mai buna crema pe care am folosit-o eu pentru fundulet a fost pasta Petrini si tot atat de adevarat este ca prima cutiuta pe care am cumparat-o de la farmacie era de gresit?! preparata, restul le-am primit de la o asistenta de la pediatrie si au fost grozave.
Postat

Noi am folosit cu succes(acum 5-6 ani) Nidoflor, la recomandarea pediatrului.

Pupici,

Floare de Coltid="Georgia">id="size3">id="blue">

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu.

Postat

Da, Mariana, ai dreptate, trebuie mare atentie la pasta Petrini. Neaparat trebuie deschisa si verificata inainte de cumparare, am patit si eu. Insa am patit-o si cu Bephanten, pus aiurea adica nu era cazul si copilul a facut bubite! Bephantenul trebuie folosit NUMAI in caz de eritem fesier sau dermatita de scutec. Pretul? Ha! 250.000 Bephantenul si 28.000 lei pasta Petrini :)).

PS Neaparat pasta Petrini trebuie sa fie mata, alba sau galbuie si foarte cremoasa. Daca e usor transparenta, iarasi nu e buna. Culoarea trebuie sa fie aceeasi in toata compozitia.

Postat

SURPRIZE_SURPRIZE!

Bephantenul se da pe reteta gratuita de catre orice medic pediatru (de familie)!!!!

Deci: Bephanten - 0 lei, Petrini - 28.000 lei...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Postat

Daca doriti o crema zilnica, cu aceeasi compozitie ca a pastei Petrinii, insa facuta in fabrica, deci cu compozitie fixa (nu in functie de mana farmacisteii), va recomand LANOZINC. E f. buna si acceptabila ca pret. Eu doar aceasta o foloseam ptr. Ilinca si nu am avut probleme niciodata.

Raluca mama Ilincai

Postat
quote:Originally posted by adrianangi

SURPRIZE_SURPRIZE!Bephantenul se da pe reteta gratuita de catre orice medic pediatru (de familie)!!!!Deci: Bephanten - 0 lei, Petrini - 28.000 lei..."Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

id="quote">id="quote">[:(!] Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma duc sa [haibat] pe pediatra lui Serbanel. M-a mintzit ca nu e gratis WhYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY??? Oricum suntem fani Petrini si ne merge bine asa.
Postat

Raluca, sa stii ca si eu am folosit o data Lanozinc, fiindca nu am gasit pasta petrini. Si intr-adevar am fost foarte multumita. Cred ca deacuma ca sa fiu sigura (mai ale ca si voi sunteti multumiti de ea)am sa cumpar lanozinc.

Dar fetelor, am uitat sa va intreb: daca ati facut eritem fesier, cum l-ati tratat? Ca la noi de o saptamana nu ne mai trec bubitele. Nu ne-au aparut altele, dar nici nu ne trec alea vechi.

Si cand ma gandesc ca pana acum nu am avut probleme, iar din cauza unei farmaciste neatente (ca sa nu zic incompetenta)acum suferim de bubite. Cred ca ar fi trebuit sa reclam si la protectia consumatorului, dar am aruncat crema la gunoi. Si ca sa nu mai zic ce scumpa era! Am dat pe 30g 50.000 lei, iar pe ultima care am cumparat-o si care este excelenta, am dat pe 100g 53.000 lei. Am facut o afacere buna, nu?

mariana tache, mamica lui Stefan.

http://community.webshots.com/user/tachemas

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...