Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce ati face daca...?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

[^]Este greu de raspuns dar incerc sa fiu sincera si directa.

Trebuie sa fiu optimista si sa cred ca viata merge inainte si cit mai este sa fie din viata mea trebuie sa traiesc fiecare clipa la maxim.[greutati]

Dar ce sa intimplat daca nu sunt prea curioasaid="purple"> !!!

id="size2"> id="red"> Povestea lui Alvaro-Daniel[ruga]id="size2">id="blue">

web1-web2-web3-

Halloween[biz]

id="navy">

Postat

as cere si parerea altor medici. si as citi si mai multe informatii despre maladia respectiva. numai asa iti poti invinge "dusmanul": cunoscindu-l foarte bine. cunoasterea = putere.

nu as inceta nici sa imi fac planuri pe termen lung.

Postat

Noi ca noi...ca cred ca nu e asa greu sa afli ca mori...cred ca cel mai greu e pentru cei din jurul tau.

Adica tu traiesti anii pe care ii mai ai la maxim si apoi gata, se termina totul. Dar numai pentru tine, pentru cei din jurul tau suferinta de abia incepe si tine tot restul vietii...

Sinzi [avion]si David[marinar]

Poze cu David si Cora nebunatica

Postat

pai probabil ca mi-as dori ca in momentul diagnosticarii sa am vreo 80 de ani a.i. inca vreo 5-13 ani de viata sa-mi fie de ajuns:-)

lasand gluma la o parte ,sper ca intrebarea n-are nici un suport real .

p.s.m-am dat de-a rostogolu,am stat in maini da' tot n-am inteles ce-ar putea fi in locul pctuletelor din paranteza.

~flying without wings~id="Book Antiqua">id="teal">

Postat

daca m-ai fi intrebat asa ceva acum zece ani, (cand eram tanara si nelinistita[:D] ti-as fi raspuns: traieste la maxim, baga-ti picioarele in ea de boala sau diagnostic, si satisface-ti toate pohtele!

dar fiindca ma intrebi acum, cand am (vorba lui mama trei persoane de crescut - doi pensionari si un copil) as cauta sa ma documentez mai mult, as incerca orice tratament: homeopat, naturist, babesc, as incerca sa consult si alti doctori, dar cel mai mult M-AS RUGA LA MAICUTA DOMNULUI.

sper ca nu e asa grav, totusi.

gen, mamica doar de [bicla] marius

Postat

Cred ca prima reactie ar fi de soc, apoi de disperare, probabil as plange vreo doua saptamani, as fi frustrata, m-as simti singura...

Cand toate cele de mai sus s-ar reduce ca intensitate as incerca sa vad daca si ce optiuni am si mi-as programa viata in consecinta.

Postat

Vektros, ce-ti veni cu intrebarea asta? Sper si eu ca intrebarea ta nu are suport real, asa ca....sa traim momentele frumoase alaturi de cei dragi, sa ne bucuram de ele si sa nu ne pierdem credinta!

Carmen si [copil] Iustin(5 iunie 2004)

Album IUSTIN

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...