Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre DRAGOSTE

Postări Recomandate

Postat

Daca doriti sa mutati subiectul in alt loc,mai potrivit este OK.

Stiu ca s-a mai discutat despre exprimarea DRAGOSTEI,cum o facem catre parinti,copii si persoane dragi,azi am primit un mesaj-poveste plin de DRAGOSTE si citindu-l mi-au dat lacrimile.

Este aici:

"Era odata un baiat nascut cu o grava maladie. O maladie pentru care nu exista un leac .Avea 17 ani ,dar putea muri in orice moment.Traia in casa lui ,sub asistenta permanenta a mamei sale...

Obosit de stat in casa , a decis sa iasa macar o data. Ceruse permisiunea mamei sale.Ea a acceptat. Mergand prin cartierul sau,se uita pe la magazine.

Trecand pe langa un magazin de muzica ,privi prin vitrina ,si observa prezenta unei tinere fete, de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere.Deschise

usa si intra ,privind la nimic altceva decat la fata.

Apropiindu-se incet,sosi la tejgheaua unde era fata. Ea il privi si ii spuse surazand:,,Pot sa te ajut?''

In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa.Simtea impulsul de a o saruta .Balbaindu-se ii spuse; ,,Da........hmmmmmmm...........ummmmmm. Mi-ar placea sa cumpar un CD.Fara sa se gandeasca ,prinde primul CD pe care il vede si ii da banii. ,,Vrei sa ti-l impachetez?" -intreaba fata zambind din nou. El ii raspunse ca da. Incetisor ,ea merse in magazie,si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului.El il ia si iese din magazin...

Se intoarse acasa , si din acea zi ,mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il impacheta mereu ,iar el se intorcea acasa si il baga

in sertar.El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca ,nu reusea niciodata.Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce........asadar in ziua urmatoare el isi facuse curaj si se duse la magazin. Ca in toate celelalte zile......isi cumpara un CD,si ca intotdeauana ea il impacheta .El a luat CD -ul si in momentul in care fata era distrata ,a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea,apoi a iesit in fuga din magazin.

;;;;;;;;Dringggggggg''

Mama lui raspunde la telefon. ,,Alo?????'' Era fata , ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a inceput sa planga in timp ce zicea: ,,Nu stii??????....a murit ieri " A fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei. Mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pentru a si-l aminti.Decise de a incepe sa se uite prin lucrurile lui.Deschise sertarul si cu mare suprindere gasise un munte de CD-uri impachetate .Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea ,vazand atatea si nu putu rezista :a luat un CD si s-a asezat pe pat,uitandu-se, Cand un bilet iese din pachetul din plastic.........Mama l-a luat pentru a-l citi; scria : ,,Esti frumos!!!!!!!!Ai vrea sa iesi cu mine?? Te iubesc ............Sofia. " Mama emotionata deschise si alte CD = uri si gasise si alte bilete ; pe toate scria acelasi lucru.

MORALA : Asta e viata .Nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simti.Spune- i astazi.Maine va putea fi prea tarziu.Acest mesaj a

fost scris ptr .a te face sa se reflectezi asupra acestor lucruri........incetul cu incetul...poti schimba lumea.......Daca crezi ca e important sa

schimbi lumea, trimite acest mail tuturor persoanelor la care tii, fa ceea ce am facut eu, si altii inaintea mea,si trimite acest mesaj. ACUM.......fara a pierde timpul aminteste-ti.Poate fi prea tarziu......

Imbratiseaza persoanele la care tii si vei face minuni.........Cu dragoste.......totul e posibil.......Mult noroc!!!!!!!!"

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Frumoasa povestea asta. Intr-adevar trista. Cred ca dragostea este cel mai fumos sentiment pe care omul il traieste. Si cred ca trebuie sa ne exprimam sentimentele clar, pentru ca nu toti oamenii inteleg semnalele noastre. Mai bine sa fim deschisi , sa spunem ceea ce gindim fara sa ranim, si atunci lucrurile vor decurge mult mai bine.

Don Miguel Ruiz spunea in cartea sa:Fiti impecabili cu cuvintul dumneavoastra.Folositi cuvintul pentru a impartasi iubirea dumneavoastra.Impecabilitatea cuvintului va poate conduce catre fericirea personala,catre un mare succes si o mare abundenta; va poate inlatura temerile si le poate transforma intr-o mare bucurie si iubire.Primul lui legamint este: Fii impecabil in tot ce spui. Cred ca este foarte important sa fim impecabili in tot ce spunem, ne poate schimba in bine viata.

Am sa va dau jos de fapt cele patru legaminte care ne pot transforma viata.

1. Fii impecabil in tot ce spui.

2.Nu considera nimic ca fiind pesonal.

3.Sa nu faci presupuneri inutile

4.Fa intodeauna tot ce iti sta in puteri(Actioneaza impecabil).

Pentru cine vrea sa citeasca mai mult ..Cartea se numeste Cele patru legaminte, Cartea Intelepciunii Toltece. Este foarte interesanta, si sigur o sa schimbe ceva, in bine, in fiecare din noi.

Madelaine si cei trei muschetari

Postat

E foarte greu sa-ti iei inima in dinti, mai ales la prima dragoste ... ai atatea temeri si cea mai mare, cred eu, e teama de a nu te face de ras, de a nu fi dezamagit de un eventual refuz. Eu, in timp, am invatat sa fiu mai deschisa, mai "obraznica" in sensul bun (daca exista!!!!), dar aveam deja 23 de ani. La 17 ani muream de rusine daca el isi dadea seama ca-l privesc ... de vorbit nici nu mai putea fi vorba :)

Of, tinerete ...

Postat

Salut fetelor!

Ma primiti si pe mine in cercul vostru? Va urmaresc de ceva vreme si sunt foarte incantata de tot ce se dezbate pe acest forum. Sa-mi fie iertate greselile pe care posibil ca le voi face, pentru ca este prima data cand intru in contact cu voi.

Si acum sa trec la subiect:

Am un baietel de 7 ani pe care il iubesc nespus si pe care il rasfat atat cat sa simta ca este cel mai important lucru din viata mea. Cei din jurul meu ma acuza de faptul ca-l rasfat si-mi spun ca odata cu trecerea timpului copilul nu ma va mai asculta si voi avea mari probleme din pricina asta. Eu nu pot sa inteleg ce este gresit in acest mod de a-mi manifesta dragostea fata de copilul meu.

Poate cineva poate sa-mi dea vreun sfat in aceasta privinta. Va multumesc!

lory

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...