Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum scot petele de ruj de pe covor?

Adela

Postări Recomandate

Postat

Va rog cine stie? Covorul este deschis la culoare iar Julia l-a facut rosiatic cu unul din putinele rujuri care au mai scapat nejumulite de ea.[bang]

(l-a intins bine cu manutzele - si eu fericita ca tace si pot sa-mi fac treaba uff..)

Multumesc.

~~Adela, mamica de [zana]Juliaid="violet">id="Times New Roman">

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Vanish Fleckenentferner Teppich & Polster Oxi Action de la Hoffmanns sau Teufelsfleck sticlutze mici verzi parca Dr Brinkmann ii zice, da nu stiu daca exista si pt. ruj, normal ar trebui sa fie; cu cit incerci mai repede cu atit mai bine.

He he, si Patrick e la fel, daca e linistit siguur, face vreo timpenie.

toate cele bune

narcisa x [copil][copil]

Postat

Ai incercat cu vreun spray din ala spuma, carpet cleaner? Spreiezi si dupa aia freci cu o carpa.

Eu sunt maestra la varsat pe covor, nu-mi lipseste carpet cleanerul din casa:))

Oana_B

Postat

Si Teodora e mare amatoare de rujuri ("Tebuie sa ma iujesc si sa ma dau cu pixativ" [:D]) dar chiar pe covor inca n-a dat cu ruj.In schimb, mi-a "colorat" des covoarele cu Milupino cu capsuni sau cafea ("Poftim, mama! Ti-am adus cafeaua!" [:D]).Eu am reusit sa scot petele cu Tuba Fleck-ex.Zice ca scoate orice fel de pete de pe orice fel de covoare sau tapiterii.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.id="purple">

Postat

Camelia, unde se gaseste Tuba Fleck?narcisa

quote:Originally posted by Camelia

Si Teodora e mare amatoare de rujuri ("Tebuie sa ma iujesc si sa ma dau cu pixativ" [:D]) dar chiar pe covor inca n-a dat cu ruj.In schimb, mi-a "colorat" des covoarele cu Milupino cu capsuni sau cafea ("Poftim, mama! Ti-am adus cafeaua!" [:D]).Eu am reusit sa scot petele cu Tuba Fleck-ex.Zice ca scoate orice fel de pete de pe orice fel de covoare sau tapiterii.Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.id="purple">

id="quote">id="quote">
Postat

Chiar ma intrebam de ce ai pupat covorul, sau nu cumva este patat in directzia Mecca ?? [:D]

p.s. 1 - Rujul este grasime, deci un detergent de vase s-ar putea sa-ti foloseasca.

p.s. 2 - prima afirmatie este o gluma.

Cu respect,

Florin

Choose lifeid="size1">

Postat
quote:Originally posted by narcisa

Camelia, unde se gaseste Tuba Fleck?

id="quote">id="quote"> Eu il cumpar de la Kaufland.N-am idee daca se gaseste si in alta parte.Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.id="purple">
Postat

Wow ce multe solutii. Multumesc fetele. [pup]

Marina bine ca nu mi-ai zis: cu demachiant![:D]

joxy> [:-)))] am pupat covorul de draq ce mi-e, manca-l-ar mama ... ca imi vine sa-l arunc acum cand vad cum arata! [soc]

Am fugit la cumparaturi.[fuga]

~~Adela, mamica de [zana]Juliaid="violet">id="Times New Roman">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...