Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ESTE SAU NU ESTE ADEVARAT ? ? ?

anne-marry

Postări Recomandate

Postat

DACA s-a mai scris si discutat desspre acest subiect,rog moderatorii sa il stearga, si sa imi zica si mie unde sa caut.

ce ma intereseaza...se tot vehiculeaza chiar si printre persoanele autorizate ca sa zic asa, ideea ca incepand cu anul 2005 indemnizatia pt cresterea copilului in varsta de pana la 2 anisori, se va mari si totodata si periaoda respectiv in loc de 2 ani la 3 ani.

ACUM:

-este adevarat?

-daca da, se mareste numai indemnizatia (de la 6.5 mil la cat?) si si perioada de la 2 la 3 ani,.... sau cum?

-pt cine este valabil? pt cine NASTE DUPA 1 IAN 2005 sau pt cine INTRA DIN CONCEDIUL ACELA DE LEUZIE IN CEL DE CRESTERE AL COPILULUI DE PANA LA 2 ANI? ca eu am auzit ambele variante, ultima insa de la cineva care lucreaza in sistemul medical si se pare ca ar fi auzit ceva de pe nus unde ..ce surse "sigure"... deci..stiti ceva? [:D][:D]

anne-marry [gravi]34 sapt cu [copil]teodor alexandru DPN 21 Dec.

pozele mele

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Deocamdata sunt zvonuri, fara un suport in realitatea legislativa.

In 2004, indemnizatia CIC se calcula ca procent din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului de stat pe anul 2004. Acuma se discuta bugetul pe anul 2005. Vom vedea care este salariul de referinta. Totodata, este posibila modificarea formulei de calcul al indemnizatiei.

Postat

anne-marry, de marit e sigur ca se va mari suma, am scris pe la un subiect putin mai vechi. dupa cum spunea si liviu, acum se discuta bugetul, daca salariul mediu ramane cum este in procent vor iesi cam 7,8 milioane.

pentru restul ar trebui sa se schimbe legea si aici intram in domeniul presupunerilor. e greu de crezut ca mai au timp sa o faca dar nu imposibil daca isi propun sa arunce praf electoral

intotdeauna a fost luata ca data de referinta pentru calcul data cererii si nu data nasterii

mai vedem! depinde si cine iese la alegeri

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...