Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

intarziere cu dintisorii

Postări Recomandate

Postat

Matei are un an si trei saptamani si patru dinti sus si doi jos. Tot astept sa mai apara si altii dar nu da semne nici unul. La un control la o dr. de la Medlife (pentru alte motive) mi s-a spus ca este in intarziere cu dinztisorii (sau usor in intarziere). Oare am motive sa ma ingrijorez? E normal sa creasca mai tarziu? Cu calciul sta bine, la el fierul e problema.

Teresa

"Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Si Matei al meu la un an tot atatia dinti avea si de-abia pe la un an si sase luni au inceput sa ii "rasara" si ceilalti, dar incet. Mie medicul imi spunea ca nu enici o problema. Acum are 2 ani si doua luni si are in sfarsit toti dintii.

dori

Postat

Buna,

Andrei are 1 an si o luna si doua saptamani si are doar 4 dinti, doi sus si doi jos. A avut si o usoara anemie pe care am corectat-o in luna a 10-a si acum suntem in asteptare. cu calciu stam bine.

Am mai vazut si la alte fete pe forum ca la unii bebei au aparut dintisorii si maselutele mai tarziu. Pana la 2 ani au timp sa iasa.

Andrei sta toata ziua cu mana in gura si probabil in luna asta vor mai veni si la noi.

Sa auzim numai de bine.

Nicoleta si Aid="blue">nid="red">did="green">rid="maroon">eid="purple">iid="blue"> Catalinid="blue">

http://community.webshots.com/user/andreicatalin

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Postat

Teresa, nu trebuie sa-ti faci griji! Nu este nici o intarziere!

Mai sunt si altii in situatia voastra! Uite, noi, am stat cu 4 sus si 3 jos pana la 1 an si 2 luni, cand a aparut un canin!

Primul dinte a venit pe la 9 luni, destul de tarziu fata de alti copii!

Mai este un subiect asemanator, poate inchis, dar stiu sigur ca ma raspus si am spus acolo si distanta de paritie a dintilor. Am sta si trei luni pana a mai iesit cate un dinte, sau altii au iesit la 10 zile diferenta.

Concluzionez, nu te ingrijora!

[pup]

Cristina[indecis]&id="size4"> [:p] Alexia id="Comic Sans MS">id="size2">id="teal">

PoZe

Postat

lui marc i-au dat la 9 luni 4 dinti odata...si tot in gasca au venit si restul,chiar si acum ,la 1 an si 11 luni are colturile pe jumate la TOTI cei patru canini.Si inca ii mai lipsesc ceva masele prin spate dar chiar azi am vazut un colt...bine ca nu.l deranjeaza ca as lua.o razna cu 4 canini si o masea de aia mare[:D]

eu zic sa nu te ingrijorezi ..are timp.. la 1 an marc avea 4 dinti...aia ce au dat la 9 luni.

deci,nu e cazul sa te stresezi prea tare.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Postat

M-am mai linistit. Dupa toate problemele pe care le are, asta ne mai lipsea. Pentru fier se fac analize la sange, e foarte simplu, ii ia sange din deget si e gata destul de repede. Se pot face la orice clinica particulara. Noi facem toate analizele acum la Medlife, au laborator. Cred ca costa cam 100.000 (doar pt fier).Cu tot cu kk si pipi am platit 680.000. Se merita sa le facem ca sa stim de ce suplimente au nevoie.

Teresa

"Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)

Postat

Fetelor, dupa cite am citit aparitzia dintzilor e foarte variabila de la un copil la altul.

O data limita : 18 luni ! daca nu a aparut nimic pina la aceasta virsta, e grav, in rest nu sunt motive de ingrijorare.

Mik - O mama de trei pui.

Postat

Sabina pentru FE si Ca am facut analizele, nu am vrut noi dar a facut febra de la amigdalite si am ajuns la spital unde i-au facut toate analizele si a iesit la noi o usoara anemie. Tot din degetel i-a luat si puiului meu.

Nicoleta

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...