Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se poate prelungi CIC?

silvia

Postări Recomandate

Postat

Am o intrebare, va rog!

La inceputul lunii dec.2004 se termina CIC (bebe implineste 2 ani). Se poate prelungi in vreun fel posibilitatea de a sta acasa cu copilul, astfel incat cartea de munca sa ramana in continuare la angajatorul la care am fost pana acum?

Multumesc.

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Multumesc pt.raspuns.

Mai am cateva intrebari, va rog!

1.Din raspunsul primit inteleg ca angajatorul poate sa refuze acordarea condediului fara plata. Corect?

2.Concediul fara plata este considerat vechime in campul muncii?

3.Dupa ce termin CIC (adica bebe face 2 ani) se poate sa ma duc la serviciu pt.o perioada de timp si pe urma sa solicit concediul fara plata pana face bebe 3 ani?

4.Ce inseamna 'contract de munca suspendat', ce urmari are asupra angajatului? In urma cu vreo 2 saptamani am fost la serviciu si dna care se ocupa de cartile de munca tocmai intocmea o lista cu persoanele care au contract de munca suspendat (concedii maternitate si CIC, armata).

Am uitat sa mentionez - copilul este perfect sanatos.

Multumesc.

Postat

1 Da

2. Nu

3. Concediul fara plata poate fi solicitat oricand dar nu este obligatoriu sa fie acordat.

4. Fiind in grija asigurarilor de stat contractul de munca este activ ca si contract are continuitate insa este suspendat adica nu poti fi data afara, nu poti fi trasa la raspundere, nu ai obligatii de munca nu ai sporuri...este in asteptare.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...