cati_magureanu Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Buna fetelor! Ma numesc Caty, si sunt nou venita pe forum. Inainte de a ma inscrie am citit mesajele voastre si mi-a placut foarte mult modul de comunicare dintre voi si, avand si eu o problema, m-am gandit sa ma inscriu poate mai aflu informatii utile. Eu si sotul meu avem o problema de sterilitate (de fapt sotul meu a fost diagnosticat cu Oligospermie severa (~4 mil. spm/ml)-spermograma facuta la Giulesti- initial suspectat de microdeletii pe cromozomul Y, adica ceva modificari genetice, care ne-ar fi taiat orice speranta de a mai avea copii, dupa care recurgand la un test genetic a reiesit ca nu ar fi vorba de modificari genetice). Eu am auzit, si am gasit si aici pe forum, despre Dr. Ancar de la Medsana ca este foarte bun si ca a avut multe realizari in acest domeniu. Poate sa-mi dea informatii mai multe cineva care a fost la el, cu o problema similara cu a mea (adica sterilitatea sau inferitilitatea sa fie numai la partenerul masculin), cum i s-a parut si ce rezultate a avut? Eu sunt oarecum hai sa nu zicem disperata dar oricum impacientata pentru ca eu si sotul meu avem deja 30 ani (evident nu este o varsta inaintata dar totusi nici devreme nu este...) si ne dorim f. mult un copil ... care nu mai vine... Medicii la care ne ducem noi pt. problema asta nu ne incurajeaza deloc. Din contra de cate ori m-am dus am venit acasa plangand pt. ca nu ni se da, chipurile, nici o sansa. Uitandu-se pe dosarul sotului meu, medicul meu mi-a spus, citez "cu o asemenea spermograma nu pot face nici FIV... ce facem apelam la donatori?" Deci, ce vreau sa spun este ca nici macar n-au incercat sa ne dea niste tratamente sau ceva de genul asta, sa facem tot ce este posibil omeneste si daca nu si nu atunci sa vina sa-mi spuna sa apelam la donatori... ca doar nu este asa usor sa ei o asemenea decizie... Eu va pup (ca am "vorbit" si asa cam mult de la prima "intalnire") si astept si eu mesaje de la voi. Va pup - Caty
speranta Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 draga mea, mergi la sectiunea ASTEPTAND UN INGERAS a forumului ,unde suntem multe fete in situatia ta si gasim multe sfaturi si ajutor.[grup]
Ramonika Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Draga Caty, In primul rand, bine ai venit la [dc] Probabil nu ai cautat prin tot forumul. Despre problema ta s-a discutat foarte mult la acest forum, insa nu la "discutii generale", ci la "Asteptand un ingeras in viata noastra". Daca vei merge la Toate forumurile, apoi mai jos vei gasi acest subiect. Acolo sunt persoane cu aceleasi probleme ca si tine si iti vei gassi multe prietene. Eu personal nu am trecut prin asa ceva, asa ca nu stiu sincer ce sfat sa iti dau. Da click aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35312 [flo]
Medeea76 Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Catyid="red"> draga, tot ce pot sa-ti spun e ca eu sunt acum insarcinata, in conditiile in care sotul meu avea 4 mil. spermatozoizi. Pe-aici se spune ca e nevoie doar de unul singur, mai vioi. Nu te stresa degeaba. Incercati Napraznic, Spirulina si Lecitina. Al meu asta a luat si a dat rezultate (nu mai spun ca si eu aveam probleme...). Deci, se poate! Medeea
Tia Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Caty, bine ai venit printre noi. sper sa gasiti o solutie la problema voastra. mergi pe urmatorul link SCURTATURI, la capitolul SPERMOGRAMA/ OLIGOSPERMIE, AZOOSPERMIE. eu as zice sa consultati un urolog intai [biz] sa auzim de [gravi]
cati_magureanu Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Dragele mele, va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns... Parca m-am mai inviorat putin. Intr-adevar nu navigasem prin tot forumul si la sfatul vostru am intrat pe link-urile indicate afland informatii multe si utile. M-am intristat sa vad asa multe cazuri referitoare la problema asta. Sper sa aiba toate o rezolvare care sa culmineze, evident cu un [bibe]. Am reusit o programare luna asta la dr. Ancar (Medsana). Sa vedem ce se mai intampla. Sunt tare curioasa... Va[pup] pe toate! Pe curand
ceciserban Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Ceau Caty,nici eu nu sunt de mult pe aici si nici nu am prieteni pe acest site,probabil pt. ca nici nu intru si nu scriu zi de zi,dar e minunat aici caci poti afla multe lucruri interesante si deasemenea citind povestile de succes ale altor fete mai capeti si tu un strop de incredere si speranta.Deasemenea fetele sunt dragute si iti raspund la toate nelamuririle tale,asa ca bine ai venit pe acest site.Despre problema ta cum au zis si fetele s-au scris multe.Si eu si sotul meu avem cam aceiasi problema si inca mai speram.Eu te sfatuiesc sa gasiti un urolog-androlog si un endocrinolog care sa faca o echipa buna si sa gaseasca cauza si apoi tratamentul adecvat.Daca ai ceva intrebari nu ezita sa-mi trimiti un PM. Te sarut si iti urez succes si un bebe cat mai repede. cecilia
zisaCami Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Caty si bine ai venit la [dc]! Din cate am inteles ai facut spermograma la Giulesti! Ai mai incercat sa repeti analiza si in alta parte? Spun asta, pentru ca sunt cateva cazuri pe forum, in care rezultatele de la Giulesti sunt mult mai proaste decat in alte clinici. Eu sunt unul din cazuri, sotul meu a facut trei spermograme la Giulesti, toate cu acelasi rezultat = AZOOSPERMIE! La o luna de zile a facut analiza in Canada si avea 30 mil.! Mult succes! Cami
cati_magureanu Postat Noiembrie 22, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 22, 2004 Dragele mele, inca o data, va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile voastre bune si imi pare rau ca nu am putut intra mai des pe site sa pot vorbi cu voi. In ceea ce priveste spermograma, a facut 2. Prima la Giulesti (i-a iesit f. proasta) si a doua la Centrul Medical Unirea (care i-a iesit mai buna, dar nu mai stiu acum ce insemna mai buna). Oricum medicul a spus ca are mai multa incredere in cea facuta la Giulesti decat in cea de la Centrul Medical. Iar in baza celei de la Giulesti nu poate sa faca "nici macar FIV". Oricum, ne-am programat si la Medsana, la Dr. Ancar sa vedem ce ne spune si dumnealui. Dupa vizita la Dr. Ancar o sa va scriu sa va spun ce-am facut. Pupici, Caty
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.