Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum prepar stiuca ?


otau

Postări Recomandate

Postat

Am o stiuca destul de mare (cred ca are 3 kg). Ce fac cu ea ? Cum o pregatesc? Stiu ca are o multime de oase. Dati-mi idei, va rog!

 

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

 

Stiuca umpluta

 

 

Ingrediente:

1 kg. stiuca, o felie piine alba, 1/2 pahar ulei, 2 oua, patrunjel verde, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 4 buc. cartofi de marime potrivita, 2 litri apa

 

 

Mod de preparare:

Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia de pe oase, se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba, muiat in lapte si stors. Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se umple cu umplutura si se da forma de stiuca. Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de peste. Cind pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti in zeama.

 

Se serveste rece cu lamiie sau calda cu unt proaspat sau cu sos de rosii.

 

 

Catrinel si Daria Maria

http://community.webshots.com/user/daria_maria

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...