sinzi_ana Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Prietena mea sufera de niste dureri menstruale groaznice...Acum e in Germania si si-a uitat medicamentele pe care le ia in mod obisnuit acasa(sodium naproxen), si a avut dureri iar. Ce ar putea sa ia sa ii calmeze durerile? Sinzi [avion]si David[marinar] Poze cu David in parc pe tricicleta
Donia Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Din aceeasi familie cu Naproxenul (adica antiinflamatorii nesteroidiene) fac parte Ibuprofenul, Diclofenacul, Indometacinul. Cred ca Ibuprofen gaseste la farmacie fara reteta, dar nu stiu care o fi denumirea comerciala in Germania (oricum sub denumirea comerciala scrie cu litere mici Ibuprofen).
Albi` Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Fetelor, eu stiu ca Nurofenul ciontine Ibuprofen... mai mult nu pot sa va spun pt ca nu ma pricep. Multa sanatate! [biz]
Albi` Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 "contzine" -> trebuia eu s-o dau in bara... [biz]
Claudi@ Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 Buna spunei sa incerce cu OPTALIDON 200 (se gasesc in fiecare farmacie, fara reteta) sunt foarte bune, la mine trece durerea in 5 min sunt cam scumpe dar se poate lua si folie de 10 tablete si oricum face toti banii pupici
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.