Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum scapam de tuse?

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua!

Ca tot "omul" care posteaza aici un subiect nou, am si eu o problema:

Fetita mea, in varsta de 2 ani si 2 luni a inceput sa tuseasca foarte puternic incapand de sambata trecuta; duminica dimineata a facut si temperatura, 39, de atunci i-am dat Augmentin 2,5ml de 2 ori pe zi, la indrumarea medicului, plus Humex pentru tuse...

Ei, febra nu a mai facut, nici altceva, in afara de o tuse sacaitoare de care vad ca nu am scapat nici macar acum, dupa ce am terminat cu antibioticul...., chiar si noaptea se trezeste mititica si tuseste.....

Ce sa fac? Sunt disperata, ii mai dau sirop de muguri de brad cu muguri de plop si propolis... altceva nu mai stiu

Ceai nu vrea sa bea sub nici o forma, si oricum, siropul il combin cu suc ca sa o conving.

A, si ii mai pun vitamina C in bautura (Danao sau apa).

Astept ceva sfaturi salvatoare de la cei care au trecut prin episoade de genul asta....

Multumesc!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy

Roxana & Bianca micuta

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Roxana am aceeasi problema cu tusea nu stiu ce sa mai fac cu astia mici ,tusesc f tare in special noaptea[bang].Le-a prescris dr-ul si antibiotic (piciul meu a ajuns la spital cu o pneumonie urita )a facut si temperatura mare.Dupa ce au scapat putin de tuse ,a revenit si le-am dat sirop de tuse.Farmacista mi-a recomandat Vicks (o crema -care se pune pe stern),pe spate ,se zice ca mai calmeaza tusea si sa fac vapori tot din ea intr-un castronel mic ,ca astia mici sa respire acest aer.Nu vad insa nici o imbunatatire.[bang]E mai bine sa intrebi medicul.Cu tusea nu-i de gluma.Sanatate maxima ptr piticuta.

http://community.webshots.com/user/catya106

Postat

Draga nu esti singura. Nu demult am postat si eu un subiect cu laringitele (vezi la copii 4-12 ani). Dar tusea este de mai multe feluri, cea seaca e tare periculoasa. Am o prietena care a stat cu fetita cu tuse seaca mult timp, apoi a descoperit ca are astm. De astm m-am temut si eu , dar noi suntem cu laringitele (tuse latratoare DAR CARE INCEPE CU TUSE USCATA).[bang]

april&andrada

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...