Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intoarcere in timp?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da, as avea de indreptat cate ceva, de evitat sau de abordat ... de aratat dragostea celor care acum nu mai sunt, sau poate i-as alinta mai mult ... sunt cateva lucruri pe care nu le-am facut si regret, acum e prea tarziu.

Mi-ar place o astfel de propunere.

dana

Postat

Da, m-as intoarce sa repar cateva lucruri. Unul ar fi ca, desi am un tata adoptiv extraordinar si il iubesc enorm (mama s-a despratit de tatal natural cand aveam 2 ani), am vrut mereu sa stau de vorba cu tatal natural, locuiiam in acelasi oras, un timp chiar in acelasi cartier dar mama mi-a interzis sa ii vb. Si mereu ma gandeam ca o sa gasesc eu momentul, cand am devenit majora, sa pot vb cu el, sa il cunosc, sa vad ce fel de om e si cat ii seman...numai ca a murit asfixiat intr-o noapte si nu am mai apucat.

De asta cred acum ca orice lucru trebuie facut la timp, nu mai stau sa astept ziua de dupa ca poate fi prea tarziu.

Si as mai avea de reparat unele lucruri. Cam multe, de fapt...De-ar exista posibilitatea asta sa ne intoarcem in timp.....

Andra

http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Postat

Pentru ca eu cred cu putere in destin iti spun ca indiferent ce-as vrea,ce ti-e scris...da` daca as putea as repara multe greseli pe care le-am infaptuit intr-un anumit moment al vietii si care au atras dupa sine multe neplaceri.Insa cum spuneam,cred ca pur si simplu asa a trebuit sa se intample,asa ca nu-mi ramane dcat sa-mi cer iertare si sa nadajduiesc in ea si poate ca mai multa intelepciune nu mi-ar strica nici azi...insa sunt adepta mersului inainte,asa ca despre trecut...doar la trecut![flo][pup]

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"

maryam

Postat

Cred ca cu totii avem ceva de schimbat in viata noastra...eu daca as putea, as impiedica cumva accidentul de masina pe care l-am avut in copilarie si care mi-a marcat viata. DAr nu iti garanteaza nimeni ca daca schimbi ceva, si tu crezi ca e spre bine, chiar va fi bine!!!

Aveam o colega in liceu care era foarte interesata de subiectul asta si chiar isi propusese sa contruiasca o masina a timpului. Avea niste idei foarte interesante.

FAcea o comparatie intre filmul Star Treck si zeii greci. Adica in film oamenii se teleportau, iar zeii apareau intr-o ploaie de stele...

Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia">

Poze cu David in parc pe tricicletaid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Postat

apropos de destin,eu am o teorie:fiecare om are mai multe destine(sau posibilitati de destine).mai explicit ,in fiecare moment al vietii ti se deschid mai multe drumuri,iar in fct. de drumul pe care-l apuci la un moment dat,iti aranjezi urmatorii cativa ani sau urmatoarele clipe.ei,nu stiu daca sunt chiar asa de clara...un astrolog spunea ca "stelele inclina,oamenii decid"-cam asta e baza teoriei mele:-)(ce pompos suna:-)))cu alte cuvinte destinul(norocul)ti-l mai faci si cu mana ta:-)))

referitor la intrebarea ta:in primul rand nu as schimba,ci as mai face un lucru pe care nu l-am facut la timpul potrivit si pe care acum il regret.in fct. de acest lucru pe care l-as face,probabil si restul vietii mele s-ar schimba.si aici exista mai multe variante de destin:-),printre care si cea prezenta cu cateva adaugiri/imbunatatiri:-))

mey,ati inteles ceva?ca io nu:-))))

~flying without wings~id="Book Antiqua">id="teal">

Postat

Daaa, categoric m-as intoarce sa recastig timpul pierdut ... sa spun unor persoane cat de mult le iubesc si sa le multumesc ca exist ... dar niciodata nu as rata sa-mi cunosc actualul sot.

Leoaicele Dariaid="Comic Sans MS">id="red"> & id="red">[bibe] Giuliaid="Comic Sans MS">id="red"> (16.08.2004.)id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

http://community.webshots.com/user/giulia16

Postat

Este o treaba interesanta... dar NU !

Astazi sunt aici cu voi, acest DARAEL care va scriu acum doar pentru ca am facut ce am facut in urma alegerilor mele. Imi place asta la nebunie si NU vreau sa schimb cu nimic, nimic altceva !!!

Sa fiti iubiti !

Singur, DARAEL

Ratacitor prin Lume

http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...