Missy Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Nu stiu ce sa ma mai fac cu copilotul meu. Acum vreo luna a avut niste bubite pe burta din cauza mancarii, dar au trecut in doua zile. De atunci insa a ramas cu tic, as zice eu: se scarpina intruna pe burta si pe spate, ori de cate ori ajunge sa-si atinga pielea cu mana, astfel ca o imbrac tot numai cu body iar baia se desfasoara cu o rapiditate ca sa nu apuce sa-si lase urme pe piele. Nu are nici o iritatie, pielea e neteda si curata, dar nu o pot dezobisnui. Ce ma sfatuiti sa incerc? www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Catan Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Eu zic ca-i mai bine sa vorbesti cu pediatrul ,poate ca are o forma de alergie. Nu e bine sa se scarpine pe spate si pe burtica.DE la ce a facut alergia?ai tratat-o cu medicamente?Sanatate multa si pupici fetitei. http://community.webshots.com/user/catya106
Donia Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Pot sa apara mancarimi si daca pielea e mai uscata. Incearca sa o dai cu crema de 2-3 ori pe zi, sa fie pielea elastica mereu.
Claudelu Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Cata, te rg spune-mi si mie de ce nu e voie sa se scarpine pe burtica si pe spate???Intreb si eu pentru ca al meu de vreo 3-4 luni incoace de fiecare data cand il schimb sau ii fac baita se scarpina cand pe burtica, cand pe maini...si pielea lui e curata...dar el se scarpina de parca ar avea raie...Doamne fereste!!...am facut controale peste controale si nimic...copilul e sanatos...id="navy">id="Comic Sans MS"> Claudiaid="red"> si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.