traian_c Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 Salut, vreau sa va cer si eu ajutorul in legatura cu o problema. Am tot cautat o scoala care preda in limba engleza si care este acreditata la care sa invete un copil strain, evident care nu este cetatean roman. Daca aveti informatii in legatura cu asa ceva as aprecia ajutorul dumneavoastra. Va multumesc anticipat, Traian
papadie Postat Noiembrie 5, 2004 Raport Postat Noiembrie 5, 2004 quote:Initial creeata de traian_cSalut,vreau sa va cer si eu ajutorul in legatura cu o problema. Am tot cautat o scoala care preda in limba engleza si care este acreditata la care sa invete un copil strain, evident care nu este cetatean roman. Daca aveti informatii in legatura cu asa ceva as aprecia ajutorul dumneavoastra.Va multumesc anticipat,Traianid="quote">id="quote">http://www.aisb.ro/ succese!"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Florys Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 American International School of Bucharest este una din cele mai bune scoli straine din Ro. Au un program bine pus la punct si studiaza dupa programa internationala; am citit ca au si International Baccalaureate si curriculum lor se bazeaza pe Primary Years Program...cit despre preturi se aliniaza si ele standardelor internationale. Florysid="navy">id="size2">id="Comic Sans MS">
ralucami Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 Gizas ce preturi au!!!![alcool][alcool] Ma scuzati pt interventia off-topic dar chiar m-au surprins preturile. [help] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
crinuta Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 Pe langa Scoala Americana, mai sunt 2 Scoli Britanice, 2 Libaneze Internationale, dintre care cea de pe Dorobanti are si Cambridge Examination. Am mai auzit si de Scoala Internationala, dar nu stiu pe unde este. In toate aceste scoli se preda in engleza. Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani Dr. Nayel, CFR2
oz Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 [alcool] preturile sunt aberante!!!! 16300 usd/an pentru clasele 1-8...unde se duc banii astia?
danateo Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 Scoala Internationala este la Dristor (sos Mihai Bravu nr 428) si acum vreo cativa ani, cat am lucrat eu acolo, aveau preturi cam 4100 - 4500$ (era o reducere pt copiii ramani). Au tot curriculum britanic si sunt ok, doar ca scoala este patronata de o companie turceasca. Au si site (www.isb.ro) Arunca o privire... Oricum,ca nivel de invatamant sunt net superior peste Scoala Americana... Dana si bb Matei http://www.geocities.com/bebe_matei
traian_c Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Va multumesc pt ajutorul acordat :) inca mai caut, daca mai aveti informatii, va rog, mai dati un mesaj. Am vizitat site-urile aisib.ro si isib.ro, mai studiez piata :) va salut, multa bafta T.
Dan_jp Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 quote:Originally posted by oz[alcool] preturile sunt aberante!!!! 16300 usd/an pentru clasele 1-8...unde se duc banii astia?id="quote">id="quote"> Majoritatea elevilor sunt copii ai expatriatilor din Ro iar scoala este platita de companie ,in baza contractului de expatriere. Preturile par aberante pentru un roman de rand dar presupun ca asa sunt peste tot ,de exemplu aici ,una din scolile internationale costa cam 6000usd inscrierea si apoi ceva la 18.000usd/an ....http://www.yis.ac.jp/fees.html__________________//Dan.
oz Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 quote:Originally posted by Dan_jpquote:Originally posted by oz[alcool] preturile sunt aberante!!!! 16300 usd/an pentru clasele 1-8...unde se duc banii astia?id="quote">id="quote"> Majoritatea elevilor sunt copii ai expatriatilor din Ro iar scoala este platita de companie ,in baza contractului de expatriere. Preturile par aberante pentru un roman de rand dar presupun ca asa sunt peste tot ,de exemplu aici ,una din scolile internationale costa cam 6000usd inscrierea si apoi ceva la 18.000usd/an ....id="quote">id="quote">preturile sunt aberante nu numai pentru romanul de rand, aici o scoala particulara buna cu programa britanica, poti gasi la 6-10000 dolari australieni/an. De ce totul in ro este ATAT de scump??? intreb unde se duc banii, ce anume justifica pretul asta? salariile profesorilor sunt probabil mai mici ca cele ale profesorilor de la scolile particulare de aici, dotarile sa zicem ca sunt aceleasi...ce au astia asa deosebit sa ceara atatia bani?
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.