Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sediu firma

Manuc

Postări Recomandate

Postat

Cei de la care am cumparat eu apartamentul in urma cu doi ani aveau doua firme cu sediul la aceasta adresa. De atunci tot primesc corespondenta care le e adresata. Asta nu ma deranjaza foarte tare, dar e posibil sa am probleme pentru ca la adresa mea functioneaza in acte doua firme de care eu nu am habar?

Manuela si bb Costin

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Incearca sa iei legatura cu fostul proprietar. Daca nu vrea sa isi schimbe sedul social in alta parte, poti sa te adresezi Oficiului Registrului Comertului.
Postat

Pe fostul proprietar nu stiu de unde sa il iau, iar demersuri as face doar daca exista vreun pericol pentru mine. In fond mi se pare aiurea sa fac eu acest demers. Mi s-ar parea normal sa nu poti vinde un apartament in care exista un sediu de firma pana nu se muta sediul. Nu stiu daca de acest aspect se tine seama in cadrul unei vanzari-cumparari. Daca nu se tine seama, nu mi s-ar parea normal sa am probleme.

Manuela si bb Costin

Postat

Eu stiu ca noua lege nu permite acelasi sediu social pentru mai multe firme.

NU vad de ce ai avea tu probleme, insa, daca pe viitor vei vrea sa iti deschizi propria firma, va trebui sa angajezi un avocat si sa incepeti proces de evacuare.

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Postat

Ai perfecta dreptate. Nici mie nu mi se pare normal sa se vanda un apartament pana nu se schimba sediul, insa nimeni nu tine seama de asta. Asta e tara in care traim.

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Postat
quote:Originally posted by crinuta

Eu stiu ca noua lege nu permite acelasi sediu social pentru mai multe firme.

id="quote">id="quote">LEgea nr.31/1990 permite ca la aceeasi adresa sa existe sediul social al mai multor societati comerciale, daca macar unul dintre asociatii/actionarii acestora este comun.
Postat

Va multumesc pentru raspunsuri. Am verificat pe site la Oficiul Registrului Comertului si una din ele e desfiintata pentru ca nu si-a majorat nu stiu ce capital. Ramane una. Oricum eu primesc adrese de la Ministerul Finantelor pentru ambele firme.

Manuela si bb Costin

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...