Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
[size=6]Cine imi poate raspunde cat mai repede? Va rog, apelez la mamicile care au devenit doctori pentru copilasii lor. Baietelul meu de 3 anisori are rosu in gat, descoperit ieri la cresa, si azi a inceput dimineata cu temperatura, dar nu foarte mare. Ceea ce m-ar ajuta acum este numele unui antibiotic care sa-l iau, mentionez ca nu am inca doctor de familie in Militari, si aici astept un raspuns si un sfat. Multumesc mult si sanatate la totii piticii[/font=Lucida Console][/font=Verdanaid="size2">[/size=6]]!id="purple">
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cred ca este bine sa consulti un doctor pediatru, nu sa ii administrezi antibiotic dupa spusele unuia sau altuia, chiar daca manifestarile bolii seamana de la un copil la altul.

Poti sa te duci la o policlinica de cartier chiar daca nu ai inca medic de familie. Stiu ca se poate pt. ca mama mea lucreaza asistent pediatru la o astfel de policlinica si vin pacienti si fara dr. de familie.

Cred ca este o diferenta mare intre mama si mama cu profesie doctor... In plus, un antibiotic se da minim 3-4 zile, deci exista niste reguli pe care cred ca un medic le cunoaste cel mai bine, altfel...fiecare ne-am trata dupa cum ne taie capul.

Multa sanatate tuturor.

Carolyne si [bb] Veronica

Postat

Nu se da asa antibioticul.Sunt cam revoltata....[:D]

da-i eventual cu albastru de metil in gatut.Si fa-i sodou,galbenus crud cu miere si lapte, e excelent pt. gat.Daca n-are febra mare lasa-l in pace, dar indopa-l cu vitamina C si supa de pui.

daca peste 2 zile nu e mai bine cheama dr. pt. antibiotic.

[harp]Sabina si[fetita] Sofia Galagiaid="teal">id="Comic Sans MS">

Poze cu noiid="purple">id="Comic Sans MS">

Cele mai frumoase feteid="purple">id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Initial creeata de Gabrielle

[size=6]Cine imi poate raspunde cat mai repede? Va rog, apelez la mamicile care au devenit doctori pentru copilasii lor. Baietelul meu de 3 anisori are rosu in gat, descoperit ieri la cresa, si azi a inceput dimineata cu temperatura, dar nu foarte mare. Ceea ce m-ar ajuta acum este numele unui antibiotic care sa-l iau, mentionez ca nu am inca doctor de familie in Militari, si aici astept un raspuns si un sfat. Multumesc mult si sanatate la totii piticii[/font=Lucida Console][/font=Verdanaid="size2">[/size=6]]!id="purple">

id="quote">id="quote">Antibioticul nu se da asa..dupa ureche! Ca dupa aia o sa te trezesti ca ii nenorocesti sistemul imunitar si nu va reactiona cand va avea nevoie cu adevarat de ele..numai un dr poate hotara ce si cum sa ii dea..si antibioticul nu scade febra, antitermicele fac asta - paracetamol, nurofen. E caz de antibiotic daca: face febra mare, face peste 38.5 trei zile consecutiv/ starea generala se inrautateste...altfel,pana in 38.5 e bine ca face febra ca inseamna ca sistemul imunitar "lucreaza".Apropo, cine l-a vazut la cresa, nu a dat si tratament???Ca acolo au si dr..
Postat

Complicatiile care pot aparea de la infectiile in gat sunt destul de neplacute. Pana poti duce copilul la un consult medical, da-i sa bea multe lichide, pune-i o compresa rece la gat (un prosop muiat in apa la temperetura camerei, stors bine, infasurat in jurul gatului si un altul uscat pe deasupra, fa-i un ceai cu lamaie sau da-i un suc natural de grapefruit.

Nu-i da antibiotice "dupa ureche" si nu sta sa ajunga intr-o stare mai grava.

Din cate stiu eu, poti gasi un medic pediatru care sa acorde consultatii la domiciliu, contra cost, fara sa-ti fie medic de familie; cauta in Pagini aurii sau in presa locala, intreaba-ti prietenii si cunostintele - nu se poate sa nu primesti o recomandare.

SANATATE!

Magda

Postat

Cel mai bine e sa il consulte un doctor.El stie cel mai bine daca e cazul sau nu sa-i dai antibiotice,si mai ales ce antibiotice sa-i dai.

maria,[mamica] de Paula [patut](1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Originally posted by vikinga

Fuga la doctor! Antibiotic nu trebuie sa luam noi asa dupa ureche, daramite un bebelus!!!Ce Dumnezeu pe ce lume traim[alcool]?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

id="quote">id="quote">laura subscriu in totalitate.draga gabrielleid="red"> la un simplu rosu in gat cu o usoara februta nu se da antibiotic.exista la farmacie, daca nu reusesti sa duci la pediatru copilul (spre binele lui) spray hexoralid="purple">.ala se pulverizeaza in gat si garantat ii trece acea roseata.ii mai poti face ceiuri caldute (atentie nu fierbinti) cu miere si multa lamaie. si ii mai poti da si nurofen sau eferalgan pediatric.Sfatul meu este totusi sa duci baietelul la un consult exista o gramada de cabinete."mentionez ca nu am inca doctor de familie in Militari"dar unde-l ai draga mea?sanatate de la andreea mami lui theo si florinhttp://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...