AdelaP Postat Noiembrie 6, 2004 Raport Postat Noiembrie 6, 2004 Tudor implineste azi maine 1 anisor si una dintre problemele cu care ne luptam este faptul ca e foarte gelos. Nu suporta sa tin alt copil in brate, sa ma joc cu el. De fapt nici eu, nici tati. O astfel de situatie a aparut acum cateva zile in parc cand ma dadeam in leagan cu o fetita iar reactia lui Tudor a fost aproape brutala, cu tipete, plans, dat din picioare. Una dintre mamicile de fata mi-a spus ca piciul se manifesta asa din cauza faptului ca nu se simte suficient de iubit. Vreau sa va spun ca nu-l rasfatam pe Tudor (am incercat sa-l crestem cat se poate mai independent de noi)dar de aici si pana la a nu-l iubi...Credeti-ma ca nu mi-a picat bine deloc remarca mamicii. Poate sa aiba dreptate? Adela, mamica eroina a lui Tudor
liliana csaki Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Mai, da' de unde le stia mamica aia asa pe toate? Eu am doi copii, Laura are 5 ani si 4 luni si David abia a facut un an. Daca-l tin pe el in brate si vine si Laura sa o iau si pe ea, David incepe sa tipe, o impinge. Daca o am pe ea in brate si el e prin preajma, vine repede si face aceleasi lucruri. Acum Laura chiar il necajeste asa uneori. Eu cred ca e o reactie normala si ca nu trebuie sa-ti faci griji, e o etapa peste care va trece. Pozele noastre
maria m m Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Eu am doi copiidoua fetite,una de un an(Paula) si una de 13 ani(Miruna).Eu cred ca gelozia este un lucru normal,asa cum a descris liliana situatia,daca stau cu Miru in brate,se strecoara si Paula. Au mai fost multe subiecte de acest gen,le caut si t-i l-e dau. maria, de Paula (1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.