Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calciu Pharco - scaune mai moi

Postări Recomandate

Postat

Am cumparat de curand Calciu Pharco, si de 6 zile de cand ii dau fetitei, face mai des si mai moale decat de obicei(de 2-3 ori/zi).Pe prospect scrie ca in cazuri f rare poate da tulburari digestive, si cum ea de obicei e mai sensibiloasa, banuiesc ca de la el este. Voi dati acest Ca la copii? Au patit ceva de la el?

Pupici,

Gio si Taisia

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

pe mine m-a avertizat medicul ca Ca Pharco are reactia asta. Dar cum bb avea scaun cam la 2 zile cu siropelul asta tocmai ce s-a apucat sa faca zilnic

Marinaid="Arial">id="blue">

Postat

Eu le dadeam calciu Natural. Din pacate nu se mai gaseste si i-am trecut pe Pharco de 2 zile. Dar au inceput si ei sa faca de min 3 ori/zi,mult mai moale si mai acid (s-au iritat urat).

ce calciu de bebei mai exista?

Ioana,

mama Arturicilor Yid="green">Aid="red">Nid="blue">Nid="purple"> & Pid="red">Hid="blue">Iid="brown">Lid="green">Iid="purple">Pid="navy">id="Comic Sans MS">id="size2">id="size3">

________________id="beige">28.01.2004_______id="beige">id="Comic Sans MS">id="green">id="Andale Mono">id="Century Gothic">

id="right">id="size2">
Postat

Ioana,mie dr. mi-a zis orice fel de Ca (si din cate stiu mergem la acelasi pediatru), si pana acum i-am dat gluconic...nu stiu ce m-a apucat cu asta Pharco...o sa intreb la farmacie daca mai exista alt fel, daca nu trec iar pe gluconic, chiar daca are gustul ala oribil...Cat despre scaune, tot la fel, ff acide si 3/zi, cu mancare nedigerata.

Pupici,

Gio si Taisia

Postat

gio dr ar fi trebuit sa te avertizeze. Daca Ca Pharco are reactia asta incearca cu Ca carbon . E ca o pudra si il poti pune in ceai.

Postat
quote:Originally posted by Marina

gio dr ar fi trebuit sa te avertizeze. Daca Ca Pharco are reactia asta incearca cu Ca carbon . E ca o pudra si il poti pune in ceai.Marinaid="Arial">id="blue">

id="quote">id="quote">Ca Pharco l-am dat dupa capul meu; pe dr l-am intrebat daca pot sa-i dau gluconic si a zis ok. Cat de spre Ca carbonic, am folosit si noi, cand am avut probleme cu burtica,dar nu prea stiu cum sa-l dozez ca sa iasa echivalentul a 10ml/zi ...Pupici,Gio si Taisia
Postat

gio stiu ca exista si dr mi l=a spus ca alternativa...dar cum nu am avut nevoie nu am mai cerut detalii..imi pare rau...da uite ca maine o intreb ca amundoi bb mey sunt bolnavori si tb sa o sun.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...