Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

muzica romaneasca

iren

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by DARAEL

id="quote">id="quote">

Mie-mi place formatia TAXI ! Si VAMA VECHE ! Si CARGO ! Si mai erau careva, dar astept un subiect special pe tema asta...

Singur, DARAEL

Ratacitor prin Lume

http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Darael, daca tu nu faci nici un pas in directia asta, io-te ca-l fac io![:D]

Deci, ce nume din muzica romaneasca va "clinganesc" bine?[:D]

Eu sint pro Vama Veche(Tudor, te ador!![olala]), Iris, Cargo- ala cu Kempes, da si asta de acum suna binisor, imi placea mult Timpuri noi si Holograf vechi, Cotabita cinta bine, k, nici cu Bittman nu mi-e rusine, da in ultimul timp au dat-o numai pe siropuri...Mai e Taxi, au niste versuri super, Hara, destul de noi, dar suna bine...

Imi place foarte mult Tudor Gheorghe, are o voce ...nu pot sa spun "infioratoare", ca ar fi de rau, dar recunosc ca ma trec fiorii cind incepe sa cinte...

As mai avea, da va mai las si pe voi [flo]

Iren dubla mamica [zana] Bogdanelu nazdravanu [copil] si Julia zbintuita[majoreta]

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cu toate ca ma scoate din sarite infatuarea lui, imi place cum canta Dan Bittman. O alta voce care mie imi suna bine e cea a Nicoletei Nicola. Iar din cand in cand o mai ascult si pe Loredana Groza( Groaza, cum ii zicem in familie, pt ca e tuta rau si nu isi da seama saraca:)))Dar vocea ei e superba.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Postat

muzica romaneasca vreti? muzica romaneasca avem:

TAXI cu 'americanofobia" suuuuuuper.

VOLTAJ cam tot ce au scos

VAMA VECHE melodiile vechi

BANICA JR fara rock

si mai e formatia aia care canta "o mie", cum ii zice? vocalistul e rr-it.

si, iren, mama, TUDOR GHEORGHE, e super, sa-l auzi cum recita: "femeia, sa stea acasa, sa faca vreo 5 copii, sa te astepte cu mamaliga pe masa....."

gen, mamica doar de [bicla] marius

Postat
quote:Originally posted by gen68

si mai e formatia aia care canta "o mie", cum ii zice? vocalistul e rr-it.

gen, mamica doar de [bicla] marius

id="quote">id="quote">

Se numeste VANK si e o formatie super!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...