iren Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 quote:Originally posted by DARAEL id="quote">id="quote"> Mie-mi place formatia TAXI ! Si VAMA VECHE ! Si CARGO ! Si mai erau careva, dar astept un subiect special pe tema asta... Singur, DARAEL Ratacitor prin Lume http://www.geocities.com/dara2el/ “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT Darael, daca tu nu faci nici un pas in directia asta, io-te ca-l fac io! Deci, ce nume din muzica romaneasca va "clinganesc" bine? Eu sint pro Vama Veche(Tudor, te ador!!), Iris, Cargo- ala cu Kempes, da si asta de acum suna binisor, imi placea mult Timpuri noi si Holograf vechi, Cotabita cinta bine, k, nici cu Bittman nu mi-e rusine, da in ultimul timp au dat-o numai pe siropuri...Mai e Taxi, au niste versuri super, Hara, destul de noi, dar suna bine... Imi place foarte mult Tudor Gheorghe, are o voce ...nu pot sa spun "infioratoare", ca ar fi de rau, dar recunosc ca ma trec fiorii cind incepe sa cinte... As mai avea, da va mai las si pe voi [flo] Iren dubla mamica [zana] Bogdanelu nazdravanu [copil] si Julia zbintuita[majoreta]
Adela Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 CELELALTE CUVINTE ~~Adela, mamica de [zana]Juliaid="violet">id="Times New Roman">
ralucami Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Cu toate ca ma scoate din sarite infatuarea lui, imi place cum canta Dan Bittman. O alta voce care mie imi suna bine e cea a Nicoletei Nicola. Iar din cand in cand o mai ascult si pe Loredana Groza( Groaza, cum ii zicem in familie, pt ca e tuta rau si nu isi da seama saraca:)))Dar vocea ei e superba. Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
AYUMI Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Mie imi place 3rei sud est;din muzica disco.Si mai imi place Laura Stoica,Andreea Antonescu...
Sanca Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Voltaj - cantecul cu albinuta !!! frumosii mamei
geut Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 POESIS, Cargo, Vama Veche, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu (in tinerete), Phoenix, Iris, Celelalte Cuvinte, Conexiuni si multi altii...
gen68 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 muzica romaneasca vreti? muzica romaneasca avem: TAXI cu 'americanofobia" suuuuuuper. VOLTAJ cam tot ce au scos VAMA VECHE melodiile vechi BANICA JR fara rock si mai e formatia aia care canta "o mie", cum ii zice? vocalistul e rr-it. si, iren, mama, TUDOR GHEORGHE, e super, sa-l auzi cum recita: "femeia, sa stea acasa, sa faca vreo 5 copii, sa te astepte cu mamaliga pe masa....." gen, mamica doar de marius
geut Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 quote:Originally posted by gen68 si mai e formatia aia care canta "o mie", cum ii zice? vocalistul e rr-it. gen, mamica doar de marius id="quote">id="quote"> Se numeste VANK si e o formatie super!
gen68 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 geut-ule, multam fain. deci,adaug la listuta si VANK, cu toate melodiile lor. gen, mamica doar de marius
pitzi Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 >> CELELALTE CUVINTE << Apropos, stie cineva daca mai exista formatia PRO MUSICA din Timisoara? Sau ceva de la ei in format MP3?
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.