Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

E coli enteropatogen

Postări Recomandate

Postat
Baietelului meu in varsta de 3 luni, la coprocultura i-a aparut " E coli enteropatogen", sensibil la toate antibioticele (?!). Ce stiti de acest diagnostic?!Precizez ca nu a avut alta manifestare decat culoarea verzuie la scaun (face kk o singura data pe zi).
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Repeta copro in primul rand! De multe ori, in scaun exista e coli enteropatogen, dar nu se manifesta,aceasta bacterie e conditionat patogena, decat in anumit situatii provoaca manifestari (cand scade imunitatea).Apoi, faptul ca e sensibila la toate antibioticele e bine, asta inseamna ca daca e cazul de tratament, poti folosi orice antibiotic de pe lista. Era nasol daca era rezistent. Mergi la dr cu rezultatele si el va stabili ce tratament sa urmati. Nu-i da insa un tratament prea puternic, pt ca la varsta asta e f sensibil si se distruge flora intestinala si trebuie dupa alte tratamente..Colistinul de obicei merge f bine pe E-coli.Insa vezi ce zice dr, si neaparat repetati copro in alta parte, de preferat la Cantacuzino.

Postat
Intentionam sa repet coprocultura, insa de sambata scaunele au devenit mai apoase si urat mirositoare. Cum analiza ar dura 5 zile, m-am gandit ca nu e bine sa mai pierd timpul si sa incepem un tratament. Intr-adevar, pediatrul mi-a recomandat Colistin dar nu se mai fabrica si nu mai e nicaieri pe piata. Asa ca nu stiu ce sa fac acum ( si nici nu raspunde dr. la telefon). Aveti insa idee de unde a aparut asa ceva ?!Cum se transmite ?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...