Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul somnambulilor

Postări Recomandate

Postat

Buna,

M-am gandit sa deschid un subiect despre somnambuli.E cineva dintre voi somnambul?

Eu personal am fost insa mi-a trecut[:D],dar mama si fiica mea cea mare sunt doua somnambule.

Am sa va povestesc si cateva lucruri haioase despre somnambuli.......si daca stiti si voi....din proprie experienta,va astept!

maria,[mamica] de Paula [patut](1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Pai e frumos? Deschizi subiectul si lasi pe altii sa spuna primii?

Sa vedem: de somnambula nu stiu sa fiu acum, dar cand eram copil imi povestea bunca mea (ca dormeam cu ea) ca m-am trezit o data si am sters praful cu camasa de noapte (avea un pat din acela care avea lada si o latura de lemn cu un fel de raft, unde ea tine bibelouri) - cica ma ridicasem in genunchi si cu "poalele" camasii am sters tacticos praful. Si tot ea spunea ca ma duceam pana la balcon, deschideam usa, dar reveneam in pat.

Acum mi-au ramas doar sechele. Daca ma suna cineva in timp ce dormeam si ma intreaba daca dorm eu raspund " nu ma uitam la televizor". Daca sotul meu ma trezeste sa imi arate ceva la televizor purtam chiar o conversatie, ii zic ca nu ma intereseaza... Bineinteles ca habar nu am dimineata. Ultima data a fost saptamana trecuta. A fost seara nu stiu ce meci, iar eu am intrebat dimineata cum s-a terminat. Si el zice: "pai nu te-am trezit aseara cand dat X gol" Eu zic "se poate.. Si ce am facut?" El cica "mi-ai aratat cu degetul..." Cum domne cu degetul, vine replica mea. Si el imi arata ca nu am facut cu degetul "rusinos" ci semnul de OK (care e pus si sus in dreptul mesajului meu)

Alexandraid="purple">[foto]

Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-micid="blue"> [copil] [fetita]

Postat

Deci:

Eu cand eram mica aveam un traseu prin casa pe care-l faceam destul de des(imi spunea mama care ma vedea),dar dupa aceea ne-am mutat si nu am mai somnambulat.

Fiica mea somnambula intr-o seara si s-a ciocnit cu mama mea,care somambula la randul ei.

Mama s-a ales o data cu un cucui in frunte pt ca somnambula si s-a ciocnit de perete.

Miruna dormea sus la mansarda cu prietena ei cea mai buna si la un moment dat in noapte a somnambulat deoarece dimineata s-a trezit in patul ei(camera ei este cu un etaj mai jos de mansarda).Faza e ca ea in somn a coborat scarile(bine ca nu a cazut) si a carat cu ea si......plapuma.[:D].

maria,[mamica] de Paula [patut](1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">

Postat

Se pare ca nu sunt prea multi somnambuli pe acest forum... Nici eu nu sunt...

Oricum, trecand peste faptele amuzante care se pot povesti, banuiesc ca este totusi o boala... E cam nasol sa te trezesti nu stiu unde noaptea, poti pati ceva, daca nu e nimeni sa te supravegheze...

Postat

Nici eu nu-mi aduc aminte ca a vorbit cineva cu mine, daca-s adormita. Cu mama se pare ca port chiar conversatii intregi cand vine dimineata sa ma trezeasca si pe urma adorm la loc si ea e disperata, pentru ca putea sa jure ca m-a lasat treaza :))

Am avut un prieten somnambul, dar ajunsese asa in urma unui tratament psihiatric (se pare ca medicatia pe care o primea avea acest efect). Eu mi-aduc aminte acum doua faze: prima, cand si-a scos o masea (ii era groaza de dentist!) pe la ora 14 ziua si pe urma a mers sa se culce pana pe la 4 dupa masa. Pe seara s-a intalnit in oras cu cativa amici, a mancat cu parintii, si-a fotografiat maseaua scoasa si ne-a trimis-o pe mail la toata gasca si ... s-a culcat. Niciodata nu si-a amintit nimic despre ziua aia! A fost foarte surprins sa gasesca poza cu maseaua in SENT ... el tot ce-si aminteste pana in ziua de azi e ca a plecat acasa dupa extractie si a dormit pana a doua zi.

A doua faza: eram intr-o excursie in strainatate si aveam masina parcata in fata blocului unde locuiam. Intr-o seara i-au spart geamul la masina, dar nu i s-a furat nimic. Ei bine, el dormea de atunci tot cu grija masinii. Si intr-o noapte pe la 2, dormeam deja de vreo cateva ore bune, aud zgomot si deschid ochii. Patul lui era gol - am crezut ca e la baie, dar nu se vedea nici o lumina, asa ca m-am dus dupa el. Era in balcon, fuma si se uita la masina. Zic, ce faci aici, nu dormi? A mormait ceva gen masina, masina si parea perfect treaz. L-am lasat in pace.

A doua zi glumeam toti de grija lui pentru masina si el era parca picat din luna; s-a jurat ca el nu s-a trezit deloc in timpul noptii! Nici cand i-am aratat chistocul in scrumiera de pe balcon nu l-am convins; era sigur ca-i facem o farsa.

Asta cu experientele somnambule.

Smilla crocodila

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...