psj Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Stiti cumva unde se poate inchiria o sala de tenis pe timpul iernii (in Bucuresti) ? Multumesc Paula.
madalina horsa Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Paula, vezi ca majoritatea scolilor care au fost renovate au renovat si salile de sport si multe le inchiriaza, dar asta mai ales seara dupa ore sau sambata. Noi iarna mergem la squash la Mariotte, cu abonament nu e chiar asa scump, dar bineinteles depinde ce intelege fiecare prin scump Madalina
gorjan Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 poti sa ne dai si noua preturile pt squash si daca e aglomerat, cu cit timp inainte trebuie rezervat daca este? Multumesc AP
madalina horsa Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Aglomerat nu este, noi sunam pentru rezervare in aceeasi zi si in general gasim libera o camera. Preturi ...mai greu sa va zic pentru ca eu am abonament platit o parte de firma, pentru cei fara abonament ajunge cam la 1 milion cu tot cu echipament pentru o ora, iar abonamentele facute direct la ei ( deci nu prin firma) difera, poate te lamuresti aici?http://www.diseara.ro/templates/sport_club.php3?cod_club=34 Madalina
titisha Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Vrei numai sala sau te-ar interese si balon. Baloane puse peste terenurile de tenis cu zgura sunt la foarte multe cluburi din Bucuresti. Daca vrei amanunte spune si revin cu detalii.... Titisha
psj Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Da, m-ar interesa si balon . Am gasit o sala dar e liber doar duminica de la 7 jumate si e in Berceni intr-o zona cam ciudata . Si mai ales ca acum se intuneca devreme si e iarna nu prea imi place . Adica macar intr-o zona mai normala sa fie .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.