liliprejbeanu Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Salut Frumoaselor, Ce parere aveti despre produsele Gerovital din gama Ana Aslan? (Nu fac reclama doar intreb ca o curioasaid="red">). Se pare ca in Japonia au trecere mare dar sincer eu in Romania nu prea le-am folosit. Se pare ca intineresc ! Asa sa fie oare? [flo]Lliliana
Marina Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 nu stiu daca intineresc...dar eu una ma impac super cu crema de noapte Gerovital. O folosesc de ceva ani ...ia sa ma duc sa vad daca nu am intinerit? Eu am niste prieteni in Franta care adora cadourile Gerovital/Ana Aslan. Cu ei niciodata nu-mi fac griji ca nu am ce sa le duc. Marinaid="Arial">id="blue">
liliprejbeanu Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Marina draga, te rog recomanda-mi dupa ce sa ma uit prin magazine in tara. Vin in vacanta de Craciun si voi profita sa vad de gama Gerovital. Eu am un ten mixt asa ca-i mai dificil sa-l impac. Au in gama crema pentru contur ochi? Pan aacum nu mi-am gasit una care sa mi se potriveasca pentru ca sunt nitelus cam alergica in ultrima vreme si plang non-stop daca crema nu-i 'agreata' de piele mea. Pusic, [flo]Liliana
madelaine Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Mie crema nu mi-a mers dar folosesc mastile si sint foarte bune. Cea regeneranta si cea nutritiva. Stiu ca au si gel pentru ochi am auzit ca este bun. Gerovitalul are mai multe produse, printre care si H 3 care am auzit ca este cel mai bun. Din asta nu am folosit. Dar o sa il incerc si eu. :) Madelaine si cei trei muschetari
new Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Dragele mele, eu ma impac perfect cu samponul cu argila pt pa normal... curata f bine si da volum... si credeti-ma aveam nevoie si sunt f multumita. Numai ca nu se gaseste asa usor...
annaa Postat Noiembrie 7, 2004 Raport Postat Noiembrie 7, 2004 Si eu folosesc crema antirid, am gasit de curand si la 50ml. Am folosit foarte multi ani Ponds dar cam de doi ani a disparut de pe piata, am mai incercat Niveea si Garnier dar ma ustura fata dupa fiecare folosire. Gerovital folosesc cam de un an si ma impac foarte bine. Am inteles si eu ca in strainatate este foarte apreciata, mama unei colege locuieste in Israel si pentru o atentie mai deosbita ia seturi Gerovital(pentru ei este un cadou deosebit) [flo] Ana
michiyan Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Eu folosesc gama H3 de la Gerovital.Trebuie sa va spun ca nu mai am nici un rid in jurul ochilor iar fata este luminoasa.De fiecare data cand ma duc in tara imi fac plinul atat pentru mine ,cat si pentru cumnata mea.Cumnata mea chiar a zis ca ei i se pare ca pielea a devenit mai firma de cand foloseste Gerovital. bm
psj Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 eu folosesc samponul de la gerovital cu 5 plante , foarte bun si masca detoxifianta cu 5 plante . Din pacate am mai folosit crema hidratanta cu argila si inca o crema de maini si am facut alergie de la ele(in zile diferite) - mi-au aparut pete rosii pe gat si pe maini .Am o prietena plecata in germania si de cate ori vine in tara isi face provizie de crema hidratanta de la gerovital, ei ii merge foarte bine se pare.
Teolina Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Buna, fetelor! Mickiyan, tu ce gerovital folosesti: cel de al Farmec Cluj sau cel facut la Bucuresti? Eu le folosesc pe cele de la Farmec Cluj si imi fac foarte bine! Pupici!
Caprioara Postat Noiembrie 8, 2004 Raport Postat Noiembrie 8, 2004 Stie cineva,in gama sampoanelor exista ceva si pentru matreata? Ca eu una nu stiu ce sa mai folosesc... Si intre produsele facute la Farmec Cluj si cele facute in Bucuresti e vreo diferenta calitativa?
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.