Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Greutate la 2 ani si 7 luni?!!

Postări Recomandate

Postat

Acum doi ani si ceva am nasit 2 baieti gemeni (nascuti cu 2,450 KG si respectiv 2.600 KG - o greutate OK ptr o sarcina gemelara).

Acum copiii au 2 ani si 7 luni si 25 KG. Mie mi se par prea grasi, ca sa nu zic mai mult - insa as avea nevoie de o opinie mai avizata - de parinte.

Stiti cam care ar fi limitele de greutate normala la varsta asta? De la ce greutate este considerat un copil gras sau obez? Ce influente negative are aceasta greutate asupra dezvoltarii copilului?

Vreau sa discut cumva despre asta cu mama lor si as vrea sa am mai multe informatii.

Va multumesc,

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mie mi se pare nu doar mult, ci infiorator, hidos de mult. Cum arata copiii aceia?!?!?! Nu te supara pe mine, insa eu cred ca parintii aceia sunt inconstienti.

Ca sa mai indulcesc un pic nota, sa te mai intreb ceva: nu cumva au 25 de kg LA UN LOC :-)))))?????

Ca tunci ar ma fi cum ar fi.

Oricum, Andrei are 98 cm si 16 kg. Eu zic ca e O.K.

Anamaria si Andrei (28.04.2002)

Postat

Vreau sa-ti spun ca baietelul meu era asa de grasut incat toata lumea se speria cand auzea ca are 18 kg la 1 an si jumatate!

Acum are 2 ani si 7 luni si are tot 18 kg,a slabit mult pt ca nu mai are pofta de mancare si sa lungit de nu-mi vine sa cred!

Totusi greutatea la varsta asta cred ca ar fii pana-n 20 kg.

poate poti sa-i spui mamei copiilor sa le supravegheze mesele si sa nu le dea foarte multe dulciuri!

Toate cele bune!

Roxi si bb Rares 9. april.2002

http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Postat

Cu toata convingere pot spune ca e vorba de obezitate. Fiica mea a avut la nastere 2.400 iar acum la 2 ani si 10 luni are app.13KG. -asta pe curba ei de crestere fiind f. bine si echilibrat chiar cu un salt de 2 pozitii. Sunt cu graficele in fata insa la varsta amintita de tine nici nu pare pe ele aceasta greutate. Cred, sincer ca nu ai inteles bine greutatea copiilor

Raluca mama Ilincai

Postat

Cu siguranta au 25 Kg fiecare, nu impreuna!

Insa ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca par a avea greutati in miscari (nu se pot apleca f mult din cauza burtii, in vara asta s-au iritat foarte tare intre picioare de la mersul pe jos, daca alearga incep sa gafaie foarte repede... etc)

Voi incerca sa aflu si ce inaltime au - ptr a completa informatiile.

Multumesc ptr raspunsuri,

Postat

PS1: stiu ca au 25 Kg ptr ca i-am catarit la mine acasa acum doua zile - pe un cantar electronic care e OK (e adevarat ca erau in tricu si pantalonasi subtiri)- deci dezbracati probabil cantareau 24-24,5 Kg

PS2: incep sa ma ingrijorez deja, cunoasteti un pediatru specializat in probleme de obezitate?

Postat

sebi are 2 ani si 9 luni si are doar 12,300kg.este slabutel dar dr a zis ca nu e de speriat totusi este la limita inferioara a curburii de crestere.cred totusi ca o greutate de 24-25 kg la o varsta asa mica e mult prea mult.trebuie sa ai grija pentru ca din cauza greutatii prea mari pot aparea unele complicatii ca picioare curbate (pt ca oasele lor inca nu sunt mature si nu pot tine o asa greutate),pb de respiratie,chiar si o inimioara bolnava(se poate inveli de grasime )eu zic sa mergi la medic nutritionist sa -ti recomande o dieta.

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Postat

Dragos are 16 Kg la o inaltime de peste 1m ( nu l-am mai masurat de ceva vreme) . Sunt sigura ca 25Kg, este f. mult pentru aceasta varsta!

Sobo si Dragos

"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga

Postat

Amandoi copiii mei aveau la 3 ani cam 14 kg, cam slabuti dar nu foarte slabi. Stiu o fetita care la 3 ani avea 20-21 de kg si mi s-a parut intotdeauna grasunica, nu prea poate aleerga bine, ii place sa manace mult si cu pofta, groaznic!

Dar la 2 ani si 7 luni 25kg mi se pare suuuuuuuuuper-obezitate[:0][:0][:0], Doamne fereste, trebuie dusi la doctor!!!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)

aici suntem noi

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...